Футбол
02:01, 04 січня 2015
1076
0

UEFA підозрює два українських клуби у договірному матчі

UEFA підозрює два українських клуби у договірному матчі
Admin
Фото: НУС

Тернопільські Нива та ФК Тернопіль потрапили у гучний скандал.

Голова Тернопільської обласної федерації футболу Володимир Мариновський розповів про те, що UEFA підозрює Ниву і Тернопіль у проведенні договірного матчу.

"Нещодавно мені, як віце-президенту Федерації футболу України, голові Комітету етики та чесної гри, надійшло звернення офіцера UEFA стосовно матчу Нива - Тернопіль, який відбувся 16 листопада.

UEFA підозрює, що поєдинок носив договірний характер. Підстава - п'ять дивних ставок в британській букмекерській конторі на цей матч, які були зроблені в Тернополі. В результаті найбільший виграш склав 10 тисяч фунтів, а сума інших чотирьох - близько 13 тисяч фунтів. Інцидент дуже неприємний і ганебний, тому дочекаємося, коли обидві команди вийдуть з відпусток, і проведемо ретельне розслідування", - цитує слова Маринівського портал sports.te.ua.

Нагадаємо, що матч 17-го туру першої ліги Нива - Тернопіль завершився з рахунком 2:2. У ході зустрічі номінальні гості впевнено перемагали з рахунком 2:0, потім пропустили один м'яч, після чого отримали чисельну більшість, але на останніх хвилинах півзахисник Ниви Ярослав Сворак зрівняв рахунок.

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.