Кіно
11:22, 22 грудня 2014
1495
0

Ялинки 1914

Ялинки 1914
Admin
Фото: НУС

Дії майбутньої комедійної драми «Ялинки 1914» розгортаються в 1914 році. В цей час теж святкували Новий Рік, тільки не так, як прийнято сьогодні. Ви зрозумієте все самі, коли зважитеся Ялинки 1914 дивитися онлайн в хорошій якості. Всі вулиці в пробках, люди поспішають, готуються до свята. У палацах забезпечених вельмож організовують розкішні бали, в будинках простих людей готують скромні страви. Тобто, всі готуються зустрічати Новий рік.

Фільм показує, як святкували новорічні свята рівно сто років тому. У ньому показано, як веселяться прості люди і вершки суспільства. І минуле, і нині об'єднують очікування чуда й підготовка до Різдва. Ролі двох головних героїв ідеально передали чарівний Сергій Свєтлаков, ведучий Іван Ургант, Олександр Домогаров і Головін. У 2010 і 2011 роках в прокат вже виходили фільми під назвою «Ялинки». В обох картинах знімався мільйонами улюблений Ургант і режисер Свєтлаков. У новому проекті продюсера Тимура Бекмамбетова до них додалося ще кілька відомих акторів. Дії розгортатимуться за часів існування Російської імперії. На перший погляд може здатися, що святкування новорічних та різдвяних свят нічим не відрізняється від нинішніх традицій. Але коли ви почнете дивитися комедію, то переконаєтеся, що це не так. Хоча це можна зрозуміти, подивившись трейлер.

У 1914 році в моді було проведення балів, на які запрошували наречених і військових. Організатори балів влаштовували грандіозні гуляння, які надовго запам'ятовувалися гостям. Однак далеко не кожен житель Російської імперії міг дозволити собі бал. Багато сімей святкували дуже скромно, без червоної ікри, щуки і дорогого вина. Вони зустрічали Новий рік і святкували Різдво у колі сім'ї.

 На балах завжди були присутні солдати, царські сім'ї та дворяни. Якщо хочете побачити на власні очі, як святкували новорічні свята в той далекий час, обов'язково зважитеся дивитися фільм Ялинки 1914 онлайн безкоштовно в хорошій якості після його виходу в прокат на нашому онлайн кінотеатрі 

Дивіться Ялинки 1914 онлайн на Кіно-зл.орг.юа

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.