Свято у громади християн Віри Євангельської

nus.in.ua, 14 серпня 2014, 15:49
0
780
Роздрукувати
Свято у громади християн Віри Євангельської

Кожен, кому доводилось проїжджати трасою Львів-Тернопіль через Золочів, мимоволі повертає свій зір до храму Християн Віри Євангельської, що возвеличується край дороги. Здається, зовсім  недавно у 2004 році відбулось відкриття Дому молитви, а з цього дня минуло вже десять років.

3 серпня громада церкви Християн Віри Євангельської святкувала десятиріччя з дня посвячення храму. Привітати з ювілеєм християнську громаду приїхало безліч гостей із району та різних областей України: Михайло Паночко, президент Міжнародної Асамблеї Християн Віри Євангельської, Роман Ляховський Єпископ ЦХВЄ у Львівській області. У святкуванні взяв участь міський голова Золочева Ігор Гриньків. Він зазначив, що в такий складний для України час, народу як ніколи потрібно просити в Бога миру для країни.

Після завершення богослужіння в храмі святкування перенеслось на центральну площу міста, де відбулась спільна молитва за Україну. Адже в цей тривожний для країни час як ніколи необхідно схилити свої голови в молитві до Бога, і просити миру. Щиро лунав спів хору першої Львівської церкви, а поміж пісень  звучали духовні настанови церковних служителів. Хотілось би, щоб вони  дійшли до кожного серця, а молитви та пісенні псалми були почуті Небом, щоб кожна людина задумалась на сенсом буття та віддала славу Господу.

Наталія Гурська

ТЕГИ: Віри Євангельської, свято, газета, 36 номер
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Читайте також

0 Коментарів
Увійдіть, щоб залишити коментар.

Залишаючи коментар, будь ласка, пам'ятайте, що зміст і тон Вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано мають відношення до даної новини. Виявляйте також повагу та толерантність до своїх співрозмовників навіть у тому випадку, якщо Ви не поділяєте їхню думку. Ваша поведінка за умов свободи висловлювань та анонімності, наданих інтернетом, змінює не тільки віртуальний, але й реальний світ.

Користувачі, які порушують ці правила грубо або систематично, будуть заблоковані.

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Введіть код:

ПОПУЛЯРНІ

Читані Коментовані Соціальні

Ми в соцмережах

ОПИТУВАННЯ

Як ви зберігаєте свої заощадження?
у доларах
у гривні
в євро
в іншій валюті
в різних валютах
у золоті
у цінних паперах
вкладаю у дорогі речі і нерухомість
мені немає чого відкладати, звожу кінці з кінцями

 
Реклама