Новини Золочівщини
15:50, 05 серпня 2019
891
1

«День родини» на підприємстві «Електроконтакт Україна»

«День родини» на підприємстві «Електроконтакт Україна»
Gazeta
Фото: НУС
На ТзОВ «Електроконтакт України», що займається виробництвом електричних кабельних мереж до відомих автомобільних брендів, стало гарною традицією зустрічатись колективом на святкуванні «Дня Родини». Адже тут чудово розуміють, що успіх компанії полягає не тільки в професіоналізмі наших працівників, а й у міцності та єдності великої родини ЕКУ. Цьогоріч усі активності, приурочені до цієї події, відбувались у місті Броди, де у 2017 році був відкритий третій виробничий підрозділ ЕКУ.
Таким чином один із найбільших роботодавців західного регіону вкотре доводить свою першість не тільки у професійності та якості створення надважливих компонентів до світових автомобільних брендів, а й у тому, що саме його працівники є великою сім’єю з власними багаторічними традиціями та запальним характером.
26 липня, на його зелених газонах, у сучасних модерних холах та під відкритим небом зустрілись працівники Перемишлян, Золочева та Бродів. Багато усмішок, неповторних зустрічей та довгоочікуваних миттєвостей подарував присутнім цей особливий день.
Та про все по порядку…
Урочисто відкрив свято генеральний директор ТзОВ «Електроконтакт Україна» Андрій Васильович Гаврильчик:
– Давно ми з Вами не бачились у повному складі. Щиро радію, що сьогодні випала така нагода зустрітись, побачитись, відпочити. Якщо Ви пригадуєте, ми проводимо подібні святкування під відомим для нас гаслом: хто вміє добре працювати, той вміє добре відпочивати! Ми є одна творча, працьовита родина під назвою «Електроконтакт Україна». Сподіваюсь, ми сьогодні добре розважимось і з новими силами рухатимемось далі уперед. Усім гарного святкування, дорога мені родино ЕКУ!
У програмі святкування: повітряна куля, бампербол, барбекю, хімічне шоу, величезний батут, попкорн, аквагрим, відпочинкова зона, дитячі аніматори, спортивні естафети та дискотека. Насправді розважальна програма цьогоріч була вражаюча, адже її продумали від «А до Я»: довіз працівників з інших виробничих підрозділів, смачне меню, цікаві розваги для дорослих і дітей, святкова дискотека, феєрверк.
Поки гості роздивлялись навколо, їх вже чекали круасани з різноманітними начинками, снеки, бісквіти, солодка вата, морозиво та святкова вечеря.
Дітей розважали відомі для всіх мультиплікаційні герої. А велетенські мильні бульбашки, надувні гірки та цікаві естафети створили гарне свято не тільки дітлахам, а й їхнім батькам, які в цей час мали змогу розважатись на свій смак.
Також кожен бажаючий міг спробувати себе у спортивних забавах – тут тобі і бампербол (футбол в кулях), і надувна скеля для альпінізму, волейбол з мега-гігантським м’ячем, батути та ще безліч інших спортивних локацій. Щоб підсилити жагу до перемоги, призери отримували особливу нагороду – політ на повітряній кулі. Окрім квитка на повітряну кулю переможці були нагороджені вітальними грамотами та сувенірною продукцією ЕКУ.
Найбільше радості отримала родина Зиновія Навроцького, адже у цей день він отримав путівку на родинну подорож до сонячної Болгарії.
«Dance-вечірка» завершила це свято. Якісні мікси від діджея, підсилені світловими ефектами та зоряним небом над головою створили атмосферу стадіону, який рухався в одному ритмі улюбленого треку. Це було сильно та незабутньо. Фінальним акордом «Дня родини» став святковий феєрверк. Тисячі вогників в одну секунду «запалювали небо» над нашими головами. Очі розбігались від яскравих спалахів, які в один голос кричали: «ЕКУ – Ми найкращі!».
Приємно було споглядати як щиро працівники прощались один з одним, – обіймались, співали пісень, та неохоче сідали у транспорт, щоб їхати додому. Насправді, такі дні нас зближують, допомагають усвідомити, що ми не самі, що ми одна родина. Думаю, що саме «День Родини» стане найяскравішим спогадом 2019 року для багатьох.



Віталій ЩУР
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (1)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.