Новини Золочівщини
16:52, 03 жовтня 2015
1247
0

"Сонечко" святкує день дошкілля

Gazeta
Фото: НУС
Місяць вересень багатий на події. Одна з яких, вагома для працівників садочків України.  27 вересня – День дошкілля.
У ДНЗ № 3 «Сонечко» заздалегідь готувались до свята. Відзначення професійного свята відбувалось у цьому році дещо незвично. До його проведення великою мірою долучились батьки, які й були ведучими святкового дійства (У. Буртняк, М. Барчукова). Було дуже приємно саме з вуст вдячних батьків чути слова вітань та подяки за нелегку роботу усім дошкільникам закладу, які виховують та навчають  їхніх дітей – майбутнє України. Дитячі слова вдячності дорогому вихователю, пісні, танці маленьких вихованців змінювались чудовим співом ансамблю педагогів, з уст яких линули слова вітання та зізнання в любові до рідного краю. В цьому навчальному році заклад поповнився 4 молодими педагогами, які також з великим хвилюванням виконували музичні твори, декламували вірші. Віночок побажань з вуст педагогів прозвучав і для завідувача з  врученням їй пам’ятної святкової стрічки «завідувач ДНЗ».
В калейдоскопі святкування цього дня  були  чудові  музичні номери, які підготували музичні керівники  Н. Кравець, І. Фурда, вихователі Л. Цоба, Л. Лабаз, І. Муц, Н. Мельник, М. Вишинська, І.  Квас, О. Салабай. А це музично-танцювальна композиція «Наш садок», пісня-танок «Бантики» (сер. гр.), танок «Веселі подушечки» (ІІ мол. гр.). Сольну пісню «Вихователь»  для  вихователів  подарувала Соломія Буртняк. Поцілунок та музичний номер «Долоньки» представили дівчатка старшої групи. Кульмінацією свята став спільний музичний флешмоб дітей та педагогів «Закохані в садок». А завершальним акордом святкування Дня дошкілля стала композиція «Україна і діти».
Свято вдалось на славу. Сміх, радість, усмішки, та ще й подарунки: дітям – солодощі, а дошкільникам – осінні квіти.
Завідувач О. Кравчук привітала колектив зі святом. Відмітила, що гордиться таким творчим, дружнім колективом. Подякувала за працю. Висловила велику вдячність батькам, адже садок і батьки – велика родина і разом повинні сприяти вихованню у дітей найкращих якостей та щодня віддавати тепло своїх сердець дітям. Підкреслила, що напередодні свята ДНЗ № 3 став переможцем у обласному відбірковому турі Всеукраїнського фестивалю-огляду «Україна – рідний край» та у обласному  фотоконкурсі «Ми – маленькі  українці». Роботи «Сонечка» будуть представлені під час святкування Дня  дошкільника у Києві. Усі присутні оплесками вітали тих, хто виборов цю перемогу, а це: вихователі Л. Цоба, Л. Лабаз музичний керівник Н. Кравець, вихованці середньої та старшої груп та їх батьки. Особлива вдячність М.  Леськів, завдяки якій на конкурс було представлено такі чудові відео та фото матеріали, які примножили цю перемогу.
І ось 25 вересня 2015 року. Під час святкового відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля в м. Києві, заступник Міністра освіти Андрій Гевко вручив завідувачу ДНЗ № 3 «Сонечко» м. Золочева Оксані Кравчук диплом лауреата Всеукраїнського фестивалю-огляду матеріалів з патріотичного виховання. Генеральний директор видавництва «Світич» Н. Андрусич вручив подарунковий сертифікат на передплату фахових журналів для ДНЗ. Як говорить Оксана Володимирівна: «Стоячи  на сцені під час вручення нагороди, відчувала велику гордість за своїх чудових педагогів, вихованців, заклад, місто Золочів, нашу Львівську область, Україну. Не дивлячись на події у країні, молоде покоління в надійних руках,  йде правильною дорогою, росте патріотами своєї Батьківщини. Радісно було на серці від того, що поруч педагоги з Дніпропетровська, Луганська, Маріуполя, Житомира… Всі ми робимо одну спільну справу – виховуємо патріотів, усі оплесками вітаємо і підтримуємо своїх колег вигуками «Вітаємо! Молодці!». Всі ми тут – єдині. І помисли, і справи наші – єдині. І  ще більше хочеться, щоб навчали, виховували й берегли наших таких милих, розумних, талановитих дітей  під мирним небом України. Якщо є  такі ДОШКІЛЬНИКИ, які з перших кроків життєвої дороги дитини вчать її патріотизму, то такого народу не здолати. Про це яскраво свідчила ще й представлена на святкуванні фотовиставка «Ми – маленькі українці», у  верхніх рядах якої  фотографії маленьких золочів’ян…  Свята  минають, а нам далі сіяти  в душах дітей  оте одвічне –  добре, мудре, вічне…».


 Ірина ДОМАРЕЦЬКА
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.