Новини Золочівщини
10:42, 19 липня 2018
757
0

Випускники Навчального центру діляться досвідом з іноземними колегами

Випускники Навчального центру діляться досвідом з іноземними колегами
Gazeta
Фото: НУС
В Україні тривають наймаштабніші українсько-американські навчання «Sea Breeze - 2018», де вперше інструктори Національної гвардії України, які пройшли навчання в Навчальному центрі, діляться досвідом з військовими Молдови та Грузії.
Учетверте такі міжнародні тренування за участю військовослужбовців Нацгвардії організовуються для обміну досвідом та напрацюванню злагодженості дій на морі, суші й у повітрі.
Національна гвардія України першою серед силових структур впровадила зміни в систему бойової підготовки й започаткувала на базі Навчального центру навчання інструкторів з тактичної, вогневої, військово-інженерної та військово-медичної підготовки, військової топографії, а також тактико-спеціальної підготовки (ОГП, КЕОП).
«На основі досвіду отриманого в АТО та за активної співпраці з іноземними колегами починаючи з 2016 року ми випустили вже 420 інструкторів. Для підготовки майбутніх професіоналів ми залучаємо найкращих спеціалістів, котрі вже неодноразово приймали участь міжнародних навчаннях.» – розповідає командир батальону інструкторів підполковник Андрій Дорошенко.
Стаємо сильнішими та більш досвідченішими.
Група інформації та комунікації Навчального центру НГУ
Фото: Прес-служба НГУ
[url=http://]http://[/url]
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.