Новини Золочівщини
18:38, 12 червня 2018
869
0

Щасливий квиток у літо

Щасливий квиток у літо
Gazeta
Фото: НУС
Останній дзвінок став щасливим квитком у літо для школярів, які з нетерпінням чекали безтурботних сонячних днів. Розпочались канікули! Досить часу, щоб відпочити і з новими силами розпочати наступний навчальний рік. Найособливішим він буде, звичайно, для першокласників, які вперше відчують себе школярами. А поки вони прощаються зі своїми нянечками, вихователями і садочком.
З цієї нагоди у Золочівському ДНЗ №6 «Вербиченька» дітлахи групи «Ромашка» разом із вихователями організували свято для батьків та гостей. Веселі пісні, танці, цікаві загадки, завдання й інші веселощі – у залі панувала атмосфера радості.
«Сьогодні ви зрозуміли, що ви не просто найстарші дітки у садочку, ви – випускники. Перед вами відчиняються двері у світ знань і  науки. Школа, перша вчителька, підручники, парти – усі з нетерпінням чекають вас уже 1 вересня. Нехай дорога до знань буде легкою і приємною, а кожен день нехай дарує нові враження», – побажала маленьким випускникам завідувач закладу Ольга Богданівна Ружицька й звернулась до батьків зі словами вдячності за розуміння і турботу.


Мар'яна БОЙКО
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.