Новини Золочівщини
11:50, 22 березня 2018
747
2

Гвардійці Навчального центру допомагали дітям с. Сасів опановувати правила «мінної безпеки»

Гвардійці Навчального центру допомагали дітям с. Сасів опановувати правила «мінної безпеки»
Gazeta
Фото: НУС
Військовослужбовці Навчального центру Національної гвардії України провели для юних учнів Сасівського навчально-виховного комплексу ЗОШ І-ІІІ ступенів спеціалізоване заняття з «мінної безпеки». Здобуті знання можуть допомогти малятам вберегти власне життя та застерегти близьких від біди.
Школярики дуже уважно слухали про те, які бувають типи мін, про те чим небезпечні нерозірвані снаряди, які бувають саморобні вибухові пристрої та замасковані вибухово-небезпечні пастки.
Діти довідались про те як важливо обережно ставитися до підозрілих знахідок, а також, що інколи навіть такі звичні речі як дитячі іграшки, жіночі сумочки та книжки можуть бути вкрай небезпечними.
«Саме такі показові уроки дуже корисні для учнів усіх класів, бо ми ніколи не бачили нічого подібного. Тепер дізнавшись більше інформації, якщо нам колись зустрінуться якісь вибухові пристрої чи інші схожі речі ми вже будемо обережними і одразу звернемося по допомогу до спеціалістів». – поділився враженнями учень старших класів Олександр Ференц.
По закінченню заняття діти з цікавістю переглянули фільм про службу у лавах Національної гвардії України. Усі бажаючі приміряли військове обмундирування та захисні спецзасоби, а старшокласники дізнались про умови вступу у вищі навчальні заклади та порядок проходження військової служби за контрактом.
Група інформації та комунікації Навчального центру НГУ
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (2)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.