Новини Золочівщини
15:56, 15 лютого 2018
836
0

Турнір з міні-футболу пам'яті Героїв Крут

Турнір з міні-футболу пам'яті Героїв Крут
Gazeta
Фото: НУС
10 лютого 2018 року у Золочеві відбувся традиційний ХІ міжобласний турнір з міні-футболу серед ДЮСШ 2007–2008 р. н., присвячений пам'яті Героїв Крут. У турнірі взяли участь команди міст: Дубно, Броди, Підволочиськ, Тернопіль та господарів ДЮСШ м. Золочева.
Турнір проводився у спортивному залі Золочівського професійного ліцею за підтримки Золочівської РДА, відділу освіти, футбольного клубу «Дружба», Федерації футболу Золочівщини.
Державний прапор України підняли капітани команд гостей та господарів. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять Героїв Крут та усіх, хто загинув у боротьбі за незалежність України. З вітальним словом виступили директор Золочівської ДЮСШ Борис Лісовик та президент футбольного клубу «Дружба» Йосип Барабаш.
Ігри проходили за круговою системою. Змагаючись в напружених футбольних поєдинках, набравши 10 очок, юні футболісти ДЮСШ м. Броди зайняли І місце, футболісти Золочівської ДЮСШ посіли ІІ місце (9 очок), і ІІІ місце – у футболістів з Тернополя (6 очок).
Усіх призерів нагородили кубками, медалями та грамотами, а гравців у номінаціях – цінними призами. Кращим гравцем турніру був визнаний золочів'янин Денис Бурбан.
До змагань команду нашої ДЮСШ готували тренери-викладачі М. О. Трофимчук та Я. Є. Завальнюк.
Ірина ДОМАРЕЦЬКА
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.