Новини Золочівщини
14:15, 23 листопада 2017
1012
0

Зародилась горобинова алея

Зародилась горобинова алея
Gazeta
Фото: НУС
17 листопада на вулиці Польній міста Золочева зародилась горобинова алея. Депутати, чиновники, підприємці, небайдужі золочів’яни долучились до цієї потрібної та благородної справи – озеленення вулиці.
Представник ЖБК «Мрія Золочів» Віктор Олійник розповів, що новостворена алея буде прикрашена гарними світловими гірляндами.
«Сьогодні ми робимо дуже добру справу, насаджуючи горобину у цьому районі нашого міста і надихаємо, подаємо гарний приклад – наш Золочів потрібно прикрасити якнайкраще і необхідно долучатись до цієї робити», – каже депутат міської ради Богдан Дубно.
Учасник цієї акції, заступник міського голови Золочева Богдан Рибаха розповідає: «Завершуємо роботи з благоустрою території на вул. Польній, формуємо зелену зону, де вже облаштовані автомобільні стоянки, пішохідна доріжка, вуличне освітлення. За участю депутатів міської ради, підприємців, працівників МЖКП висаджуються дерева, формується зона, впорядковується територія».
Депутат міської ради Микола Тершовчин висловився так: «Я завжди є прихильником того, щоб у нашому місті було більше спортивних та дитячих майданчиків, а не самі лише бари, ресторани та магазини. Завжди наголошую, що наших дітей та молодь треба розвивати у руслі здорового способу життя. Я хочу, щоб наше місто було озеленене, тому я долучився до цієї програми садіння дерев та намагаюсь показати молоді гарний приклад, щоб вони продовжували нашу працю!».
Депутат міської ради Василь Джула висловив задоволення від участі у цій акції стількох людей та сподівання, що посаджене буде завжди доглянутим і залишатиметься окрасою цього району та міста, яке постійно оновлюється та процвітає.
Золочів’яни Оксана та Орест Дужі розказали, що вони щасливі, бо потрапили на таку гарну подію, що вдалось долучитись до озеленення рідної вулиці такими гарними деревами, подарованими громаді мером та з нетерпінням чекатимуть, коли зацвіте посаджена горобина.
Підприємці Василь Кривуцький, Орест Мелех та Віталій Чупашко розповіли, що вдячні за запрошення та спільну  ініціативу долучитись до цієї важливої акції тому, що люблять своє місто і хочуть аби воно було красивим і доглянутим. Дуже приємно натхненно працювати заради навколишньої краси біля свого будинку, де вони виросли та проживають, спільно з громадою, з мером, із заступником мера, депутатами та небайдужими жителями району вулиці Польної. Хвилюються, щоб дерева зростали та сподіваються, що вони добре приживуться і будуть приносити радість очам та користь, адже дерева – це легені нашого міста.
Ярослав МАРКЕВИЧ, підприємець:
– Приємно брати участь у таких заходах. Це ж ми не просто садимо дерева, ми робимо кращим місто, у якому живемо, місто, в якому житимуть наші діти. МИ ж не робимо для когось, ми робимо для себе – золочів‘ян.
Керівник фіскальної служби Роман Денис висловив подяку міському голові Ігорю Гринькову за акцію та запрошення на посадку чудових дерев на його рідній вулиці, побажавши процвітання, миру та злагоди всім золочів’янам. А міський голова нагадав, що цьогоріч проводилась посадка Алеї сакури у Золочеві, за участю представників японського посольства, процитував Шевченківське «І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь», і розповів, що так визріла гарна ідея висадити Алею горобини на цій вулиці, де міська влада обновила вуличне освітлення. Адже горобина чудово цвіте та має гарні, дуже корисні ягоди, які полюбляють птахи, і вона буде милувати око всім мешканцям міста.

Єва ТОЦЬКА
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.