Новини Золочівщини
14:48, 20 жовтня 2017
738
0

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У НАВЧАЛЬНОМУ ЦЕНТРІ

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ  У НАВЧАЛЬНОМУ ЦЕНТРІ
Gazeta
Фото: НУС
З нагоди святкування Дня захисника України в Навчальному центрі провели День відкритих дверей.
Вже стало доброю традицією проводити в Навчальному центрі Національної гвардії України день відкритих дверей.
У гості до військовослужбовців завітало близько 900 учнів  та студентів Золочівського і сусідніх районів.

Із поздоровленням з Днем захисника України для гвардійців Навчального центру учні першої та другої загальноосвітніх шкіл міста Золочева виступили з флешмобом та продемонстрували стройовий вишкіл на плацу. Всі діти були заохочені почесними грамотами від імені начальника Навчального центру. В свою чергу школярі привітали гвардійців зі святом та подарували виготовлені власноруч малюнки та вироби.
Усі присутні мали змогу ознайомитись із зразками новітньої військової техніки, стрілецької зброї та спеціальних засобів на плацу. Бажаючі сідали за кермо автомобілів та бронемашин, тримали в руках автомат та пістолет, одягали на себе спецзасоби.
 

 

 

 
В ході екскурсії навчальними класами гості ознайомились із комплексним тренажером екіпажів БТР-4Е, бойовим модулем БМ-7 (Парус), учбово-діючим тренажером БТР-60ПБ та автомобільним тренажером підготовки водіїв вантажного автомобіля КРАЗ. Спробували свої навички у стрільбі в мультимедійному тирі.
Учнів молодших класів переповнювали позитивні емоції, адже вони вперше так тісно зіткнулись з військовою службою, з її побутом та щоденним солдатським життям. Приємно зазначити, що із своїми батьками прийшли й учні початкових класів. Додало приємних спогадів частування печивом та гарячим чаєм.
Поруч із цим було організовано на плацу Навчального центру роботу агітаційної палатки щодо популяризації військової служби за контрактом.
Всіх присутніх зачарував виступ кінологів із своїми собаками. Під бурхливі оплески гостей кінологи та їх чотирилапі друзі показували прийоми із загального курсу дресирування, пошук вибухових небезпечних речовин та затримання злочинця.
На завершення гості щиро подякували гвардійцям за неперевершено цікаву екскурсію.
Вважаємо, що сьогодні, як ніколи, потрібно приділяти увагу популяризації служіння Батьківщині та проведення військово-патріотичного виховання.
Михайло ГУЛИК
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.