Новини Золочівщини
13:52, 02 жовтня 2017
903
0

У полоні поетичного слова

У полоні  поетичного слова
Gazeta
Фото: НУС
20 вересня 2017 року у Львові в Палаці естетичного виховання відбулася зустріч письменників з кращими юними поетами професійно-технічних закладів Львівщини.  Учасником зустрічі став учень групи № 27 Золочівського професійного ліцею Володимир Мищишин, який здобуває у нашому ліцеї професію «Слюсар з ремонту автомобілів; водій автотранспортних засобів категорії «С», «В». У вільний від навчання час Володя відвідує гуртки, які діють у навчальному закладі, а також складає вірші. У Палаці естетичного виховання під час зустрічі з письменниками Володимир зачитав авторський вірш про місто Золочів.
На зустріч письменників, яка відбулася вже четвертий раз, були запрошені гості.
Марія Йосипівна Людкевич, член спілки письменників, розповіла про літературну студію «Джерельце», якою керує 30 років. Вона також представила свою збірку «Портрети срібної води» і зачитала кілька віршів.
Вікторія Володимирівна Бондаренко, надзвичайно талановита, складає вірші і створює до них музику. Під час зустрічі вона заспівала власну пісню про Україну.
Любов Йосипівна Відута захопила аудиторію «ворожінням» на поезії, читала вірші на прохання слухачів.
Надія Михайлівна Заячківська пише вірші під псевдонімом Надія Стрем. Написала збірку віршів «Ириця». Ириця – пташка, яка відлітає в теплі краї і повертається додому. Захопила слухачів своїм читанням болгарською і польською мовами. Захоплюється перекладом віршів інших письменників на польську мову.
На завершення зустрічі учні отримали збірки юних поетів. Всі із задоволенням робили фото на пам’ять із письменниками, гостями зустрічі і отримали автографи.
Марія Кульматицька,
бібліотекар
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.