Новини Золочівщини
12:40, 15 вересня 2017
847
1

Ці вирішальні декілька секунд

Ці вирішальні декілька секунд
Gazeta
Фото: НУС
На базі військової частини 3012 Південного ОТО проводився чемпіонат Національної гвардії України з військово-спортивного багатоборства (семиборство).
Збірні команди 6 військових частин прямого підпорядкування змагались за право носити звання найсильнішого колективу серед команд II групи.
Команда Навчального центру завоювала перше місце, друге місце посіла команда військової частини 3024 і третє місце вибороли представники військової частини 2260 з охорони дипломатичних представництв та консульських установ іноземних держав.
Команди продемонстрували надзвичайну силову та швидкісну витривалість під час виконання вправ, а також злагоджену роботу в складі підрозділу та незламний командний дух.
«Ще до початку змагань ми вважали, що декілька секунд не можуть бути вирішальними, але сьогодні команда переконалась, що це не так. Долю першого місця вирішили саме ці лічені секунди. Проведення таких змагань необхідне, адже саме вони моделюють обстановку, наближену до бойової», – поділився своїми враженнями солдат строкової служби Володимир Коростій.



Майор Роман Сидорович
Фото
майора Богдана Токара
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (1)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.