Новини Золочівщини
12:32, 08 лютого 2016
871
0

Перемогу здобули нацгвардійці

Перемогу здобули нацгвардійці
Gazeta
Фото: НУС
Команда Навчального центру "Динамо" виборола першість району з футболу. Згідно з планом-календарем спортивних заходів федерації футболу Золочівського району в період з 6 грудня 2015 року по 6 лютого 2016 року була проведена першість Золочівського району з міні-футболу.
Приємно відзначити, що окрім найсильніших футбольних колективів Золочівського району у змаганнях брала участь команда Навчального центру. У нелегкій боротьбі наша команда зуміла гідно пройти весь турнірний шлях і вибороти першість серед 12 команд району. Фінальна гра проходила в суботу, 6 лютого, і перемога команди військової частини була, як подарунок з нагоди дня народження командувача Національної гвардії України.  Підтримати команду зібралися сотні військовослужбовців, які забезпечили палку та енергійну підтримку.

 

У фіналі гвардійці зіграли з найдосвідченішою командою району "Єдність" (Жуличі) і в результаті здобули  переконливу перемогу над принциповим суперником з рахунком – 3:0 та вибороли почесне перше місце (в минулому році команда Навчального центру зайняла 6 місце).
Варто зазначити, що всі гравці команди із постійного складу військової частини, а кращим гравцем чемпіонату визнано саме солдата строкової служби – Дмитра Дерманського, який отримав пам’ятну нагороду від федерації футболу.
За особистий внесок у перемогу в першості Золочівського району з міні-футболу, підняття престижу служби в Національній гвардії України командування Навчального центру заохотило команду переможців.
Зазначена перемога дає можливість нашій команді спробувати власні сили у кубковому змаганні, яке розпочнеться 13 лютого 2016 року. У турнірі братимуть участь найсильніші команди Львівської області. Тож побажаємо нашим гвардійцям подальших перемог та спортивних звершень.
солдат Ігор Мацута
фото Михайла Гулика
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.