Новини Золочівщини
12:49, 07 вересня 2017
861
0

Поважні гості ювіляри-першокласники

Поважні гості  ювіляри-першокласники
Gazeta
Фото: НУС
Десь за плечима залишилося літо з його чарівною красою і теплом. І по всій Україні так і у нашому Золочеві мелодійний дзвінок ласкаво запросив до школи усіх учнів. Цьогоріч особливе свято відсвяткувала Золочівська загальноосвітня школа № 2 ім. М. Шашкевича. Учні, що пішли у перший клас в 1967 році прийшли привітати сьогоднішніх першокласників у свято Першого дзвоника. Вперше за довгий час у першовересневій лінійці взяли участь такі поважні гості.
Як розповіла заступник директора з виховної роботи Оксана Патрик, це люди, які досягли чималих здобутків на життєвому шляху, але не втратили молодечого запалу і завітали до школи, щоб повернутися в спогади і започаткувати нову хорошу традицію.
Петро Кобелька у вітальному слові від імені учнів, які 50 років тому вперше переступили шкільний поріг звернувся до присутніх із закликом бути патріотами своєї держави, міста, школи і впевнено досягати мети. З числа поважних гостей-першокласників, заслужена артистка України Лілія Коструба що привітала усіх присутніх неперевершеним музичним вітанням.
Учні перших класів отримали солодкі подарунки, а школа – високопрофесійний радіомікрофон. Дуже хотілося б, щоб така подія стала хорошою традицією, що дає можливість школі стати тим майданчиком, де всі покоління могли б знайти для себе щось цікаве та повчальне.
Оксана КУШНІР
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.