Новини Золочівщини
11:19, 24 квітня 2015
978
0

ПРОФЕСІЯ - ОСНОВА ЖИТТЄВОГО УСПІХУ

ПРОФЕСІЯ - ОСНОВА ЖИТТЄВОГО УСПІХУ
Gazeta
Фото: НУС
Дорослі добре розуміють, що вибір професії у юному віці – ключове завдання молодої людини. Бо без любові, захоплення справою, якою займатимешся впродовж життя, щасливою людина почуватися навряд чи може. Адже саме на роботі ми проводимо значну частину свого життя. Тут займаємось улюбленою справою, тут наші уподобання, наші друзі. Тому нинішні випускники мають уважно прислухатись до своїх бажань, придивитись до своїх уподобань, а також зважити на мудрі поради дорослих. Це зробить їх вибір з-поміж тисяч професій правильним і надійним. На все життя.
У вівторок, 21 квітня, Золочівським районним центром для сім'ї, дітей та молоді спільно Золочівським районним центром зайнятості здійснено виїзд до районного дитячий будинок «Рідний дім» (с. Сасів).
Метою спільної роботи було проведення профорієнтації випускників – учнів 9 та 11 класів за Карткою інтересів та проведення бесіди «Професія – основа життєвого успіху».
Фахівці обговорили із старшокласниками такі питання як класифікація професій,  як обрати професію; життєві перспективи, прогнози; професійна кар'єра.
Консультативна робота була спрямована на соціальну та психологічну допомогу у виборі професії, профілактику негативних явищ.
Після завершення заходу відбулась спільна нарада з питань підготовки до самостійного життя випускників, в якій взяли участь в. о. директора районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Оксана Дужа, начальник відділу активної підтримки безробітних районного центру зайнятості Галина Коменда, директор районного дитячого будинку «Рідний дім» Олег Банах та старший вихователь Ірина Щигельська.

Ірина ДОМАРЕЦЬКА
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.