Новини Золочівщини
15:06, 08 серпня 2016
1090
0

Перший успішний спільний проект

Перший успішний  спільний проект
Gazeta
Фото: НУС
У Золочеві тривають роботи із реалізації мікропроектів, що перемогли в конкурсі Львівської обласної ради. Одним із таких проектів є будівництво дитячого майданчика на вулиці Вокзальній. Цими днями тут кипить робота із облаштування території та встановлення ігрового обладнання. Неабияк тішить око спільна праця громади міста та прилеглого села Вороняки. Фізично працюють і міський голова Золочева Ігор Гриньків, і сільський голова Вороняцької сільської ради Богдан Кмиць, і, навіть, малеча допомагає дорослим швидше збудувати дитячий майданчик.
Богдан КМИЦЬ, сільський голова Вороняцької сільської ради:
– Це наші перші спільні з громадою Золочева кроки. Адже незабаром усіх нас очікує територіальна реформа і ми станемо спільною об‘єднаною громадою зі спільними потребами і спільними проектами. Ми й надалі будемо працювати спільно, напрацьовувати план спільних дій для обох громад.
Ігор ГРИНЬКІВ, міський голова Золочева:
– Те, що ми сьогодні робимо, ми робимо для малечі, для найменших діток, котрі мешкають у Золочеві на вулиці Вокзальній та у Вороняках на вулиці Привокзальній.  Та найважливішим є те, що цього хочуть люди. Тут дуже активна громада, яка збирала кошти на співфінансування, долучається своєю працею. З першого дня поруч з усіма нами тут працює сільський голова Богдан Кмиць. Сьогодні ми робимо «розбивку» цього майданчика. Приїхали представники «Європейського парку» і монтують закладні деталі під ігрові споруди. Також допомагає Золочівське МВЖКП, працівники якого проводять зварювальні роботи. Громада зібрала ще кошти, за які купили труби для огорожі та металеву сітку. Думаю, що десь через тиждень-два ми вже остаточно завершимо роботи і матимемо підставу запросити усіх на урочисте відкриття дитячого майданчика, перерізати стрічку і зробити свято для малят. Цей проект ми напівжартома назвали «Діти залізниці», бо діти, котрі проживають тут не мають де бавитись. Цей проект є спільним, бо у недалекому майбутньому ми будемо однією громадою, будемо спільно господарювати та працювати над розвитком вже об‘єднаної територіальної громади.

Леся ГОРГОТА
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.