Новини Золочівщини
17:56, 23 квітня 2015
1493
0

На вулиці Січових Стрільців будують спортивний майданчк

На вулиці Січових Стрільців  будують спортивний майданчк
Gazeta
Фото: НУС
У понеділок на вулиці Січових Стрільців у Золочеві розпочато будівництво універсального спортивного майданчика. У попередньому номері нашого часопису ми розповіли, що Золочів здобув перемогу у конкурсі мікропроектів місцевого розвитку, який проводила Львівська обласна рада.
Своїми міркуваннями ділиться помічник міського голови Золочева Надія КОНОНЕНКО, мешканка будинку 21 на вул. Січових Стрільців:
– Минулого року у нашому дворі побудували дитячий майданчик. Ще тоді мешканці висловили думку про те, щоб спорудити поруч спортивний майданчик для підлітків. Ідея хороша, але ж її втілювати треба. Ми звернулись до міського голови Ігоря Гриньківа з проханням посприяти у будівництві майданчика. Ігор Михайлович запропонував долучатись до конкурсу мікропроектів. Умовою участі була обов‘язкова участь громади у фінансуванні проекту в розмірі не менше 5 відсотків. Ми спільно зібрали кошти, міська рада підготувала необхідні документи. Депутати міської ради виділили кошти на співфінансування проекту із міського бюджету. І ось сьогодні вже розпочато будівництво майданчика. Приємно, що роботи виконує ТзОВ «Золочівагробуд», бо знаю, що це підприємство зробить роботи не лише оперативно, а й якісно. Тішуся, що саме на нашій вулиці першим розпочато будівництво одного з трьох універсальних спортивних майданчиків, які перемогли у конкурсі мікропроектів.
А ось  що про будівництво спортмайданчика говорить Зоряна ВИСОЦЬКА, мешканка будинку № 23 на вул. Січових Стрільців:
– У теперішній час майданчики, чи то спортивний, чи дитячий у містах дуже потрібні. Наші діти багато часу проводять за комп‘ютерами. Та й у школі велике навантаження. То ж, звичайно, що я рада тому, що у нас будується спортивний майданчик. Я вдячна сусідам, які хочуть зробити свій внесок у розвиток нашого міста, вдячна міській владі, яка всіляко, насамперед фінансово, сприяла тому, щоб наш проект взяв участь у конкурсі і переміг.



Леся Горгота
Фото автора
 

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.