Новини Золочівщини
14:29, 13 тра 2016
989
0

Дворовий футбол – перші перемоги

Дворовий футбол – перші перемоги
Gazeta
Фото: НУС
З ініціативи завуча Золочівської ДЮСШ Євгена Завальнюка, шанувальників футболу Олексія  Розхідченка та Богдана Довганя на спортивному майданчику, що на вулиці Січових Стрільців цими вихідними відбувались змагання із дворового футболу у різних вікових  групах. Пристрасті на футбольному полі «кипіли» вже з перших хвилин гри.
Уболівальники побачили багато забитих м'ячів, а поєдинки закінчились із результатами:
молодша вікова група: Команда 1 – Команда 2 ( 5:2); середня вікова група: Команда 1 – Команда 2 (7:4); старша вікова група: Команда 1 – Команда 2 – 10:6.
Команди-переможці, призери та учасники змагань нагороджені дипломами Золочівської ДЮСШ.
Олексій РОЗХІДЧЕНКО:
– Сьогодні усі отримали задоволення: глядачі, організатори, учасники змагань. Пригадую себе у дитинстві, як ганяли м‘яча у дворі. Пройшов час і вже мої діти виросли й також проявляють чималий інтерес до футболу. Розумію, що ці пориви в молоді потрібно підтримувати. Таке розуміння є у багатьох золочів‘ян. Для прикладу, згадаймо як минулоріч дружно жителі масиву спільно із міською радою будували цей спортивний майданчик. А сьогодні ми всі дружно вболіваємо за учасників дворового футболу, що проходить на цьому майданчику. Можливо у майбутньому хтось із учасників сьогоднішніх змагань досягне висот у професійному футболі. Щиро з цього порадіємо.


Ірина ДОМАРЕЦЬКА
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.