Спорт
20:04, 23 листопада 2014
1601
0

Здобутки вихованців Золочівської ДЮСШ

Здобутки вихованців Золочівської ДЮСШ
Admin
Фото: НУС

У черговому турі чемпіонату Львівської області з футболу серед команд ДЮСШ юні футболісти нашої спортивної школи двома віковими групами провели зустрічі на виїзді у Радехові 4 листопада. Команда футболістів 2001–2002 років народження перемогла радехівчан з рахунком 1:0 (гол забив Микола Корсак). Перемогу святкували команди старшої вікової групи, які перемогли своїх ровесників з Радехова 5:2 (голи у ворота суперника забили Тарас Шургот – 2, Ігор Калинюк –1, Роман Фенчак – 1, Роман Курило – 1).

 * * *

Завершилось перше коло (осінь) зонального чемпіонату Львівської області з футболу вікових груп 2001–2001, 1999–2000 років народження сезону 2014–2015 років. У третій зоні, окрім золочів‘ян, брали участь команди спортивних шкіл міст Червонограда, Кам‘янки-Бузької, Буська, Бродів, Радехова. Успішним був виступ юних футболістів середньої вікової групи 2001–2002 р. н. У їх активі набраних 15 очок,  5 перемог, 13 м‘ячів забитих, 5 – пропущених. Команда займає 1 місце у своїй групі. У старшої вікової групи 9 набраних очок, 3 перемоги, 2 поразки, 12 забитих, 9 пропущених м‘ячів. Команда посідає 3 місце. Попереду друге коло чемпіонату, яке розпочнеться у квітні 2015 року. Сподіваємось, що юні футболісти двох вікових груп нашої спортивної школи добре завершать цей чемпіонат і обов‘язково попадуть у фінальну кульку, де визначиться чемпіон та призери серед кращих команд спортивних шкіл Львівщина. Готували команди до чемпіонату області тренери-викладачі відділення футболу Золочівської ДЮСШ Ігор Токар, Володимир Цвігун, Ярослав Завальнюк.

* * *

Під час канікул 5 листопада, у спортивному залі Глинянської ЗОШ І-ІІІ ст. з метою залучення дітей до занять у Золочівській спортивній школі з обраних видів спорту, які культивують у спортивній школі, відбулись виступи кращих спортсменів відділень боротьби дзюдо, боксу, футболу. Заступник директора ДЮСШ з навчально-виховної роботи Євген Мирославович Завальнюк ознайомив присутніх із спортивними досягненнями цих відділень в минулому і сьогодні. Потім кращі спортсмени відділення дзюдо продемонстрували техніку кидків з різних положень та провели тренувальні сутички. Юні боксери школи показали техніку ударів під час проведення спарингів. І на завершення юні футболісти спортивної школи вікової групи 2001–2002 років народження провели матчеву зустріч з командою Глинянської школи. Нагадаємо, 29 жовтня, такий захід відбувся у спортивному залі Білокамінського НВК.

* * *

1 листопада у Львові, в спортивному комплексі «Україна» відбувся відкритий Всеукраїнський турнір з дзюдо «Світ дитини» серед юнаків 1998–2000, 2001–2002, 2003–2004 р. н. У турнірі взяли участь юні дзюдоїсти нашої спортивної школи. Роман Почапський у своїй ваговій категорії посів друге місце і нагороджений пам‘ятною медаллю та грамотою організаторів турніру.

* * *

 30–31 жовтня у селищі Козова на Тернопільщині відбувся турнір з футболу «Кубок Вікторії» на призи ПАП «Агропродсервіс» серед юнаків 2002 року народження за участі команд ДЮСШ м. Козова, ДЮСШ-1 м. Тернопіль, ДЮСШ-2 з футболу м. Тернопіль, «Ніка» з м. Івано-Франківська, «Буковина» з Чернівців, ДЮСШ м. Золочів, які згідно з жеребкуванням утворили дві групи. У своїй групі золочів‘яни перемогли футболістів з Козови (2:1) та поступились команді ДЮСШ-2 з футболу м. Тернополя (1:2). У півфіналі юні футболісти нашої спортшколи програли команді «Ніка» з Івано-Франківська (0:2), а у фінальній грі за 3–4 місце здобули перемогу над командою «Буковина» з Чернівців (2:1). Команда золочів‘ян виступала у складі: Дмитро Загурський, Олексій Вовк, Віталій Дутко, Максим Лилик, Микола Корсак, Юрій Крисько, Остап Яремкович, Ярослав Жуковський, Ярослав Короленко, Юрій Сипко, Максим Лучканін, Назар Вовк, Павло Колодій. Команда нагороджена пам‘ятним кубком, учасники – грамотою організаторів турніру. У команді Золочівської ДЮСШ кращим гравцем визнано Миколу Корсака. Кращим воротарем турніру став наш Дмитро Загурський, якого нагородили пам‘ятним призом та грамотою. Готували команду до турніру тренери-викладачі відділення футболу І. В. Токар, В. І. Цвігун, Я. Є. Завальнюк. 

Підготувала Ірина ДОМАРЕЦЬКА

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.