Новини Золочівщини
14:11, 08 квітня 2016
765
1

Юні золочівські музиканти - на фестивалі у Словаччині

Юні золочівські музиканти - на фестивалі у Словаччині
Gazeta
Фото: НУС
Чергові нагороди привезли юні вихованці Золочівської музичної школи. На цей раз із Європи. Цими днями у м. Міхаловце (Словаччина) проходив фестиваль «Європа співає і танцює 2016». На цьому святі Золочів достойно представили та здобули нагороди дуети:  І місце – Семен Ничвид та Назар Вовк (4 і 6 кл. акордеон, викладач Г. Осташевська), гран-прі фестивалю – Семен Ничвид та Вероніка Юрків ( 4 кл. акордеон та 7 кл. скрипка, викладач І. Пинда). У номінації соло І місце здобув Степан Барило (6 кл. гітара, викладач Т. Сагата).
Участь у фестивалі брали представники країн-учасниць Вишеградської четвірки та делегати із України.
Переможці нагородженні грошовими сертифікатами на суму 30 євро та отримали запрошення відвідати фестиваль у Болгарії, що відбуватиметься у серпні цього року.
Також організатори фестивалю нагородили викладачів та директора Золочівської музичної школи подякою та дипломами за професійну підготовку учнів.
Окрім того, учасникам фестивалю було організовано відпочинок у термальному парку Земплінська Ширава та екскурсію у старовинне місто Кошице. Золочів‘яни мали змогу не лише гарно відпочити, а й насолодитись мальовничими гірськими пейзажами та старовинною архітектурою.
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (1)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.