Новини Золочівщини
13:10, 23 лютого 2015
1245
0

Випуск бійців батальйону "Донбас"

Випуск бійців батальйону
Gazeta
Фото: НУС
 Бійці, котрі з 12 січня по 18 лютого навчалися у Навчальному центрі Національної гвардії, пройшли спеціальні курси базового рівня навчання за програмою підготовки командирів відділень спеціального призначення. Військовослужбовці засвоїли тактику ведення бою в умовах з бойовим гранатометанням та ведення вогню з різних видів озброєння. Навчалися надавати першу медичну допомогу пораненим та здійснювати евакуацію їх з поля бою.
На урочистостях з нагоди випуску начальник НЦ НГУ, полковник Михайло Кулик наголосив: «В цей нелегкий для усієї держави час, ви є надією українського народу в захисті суверенітету та територіальної цілісності нашої держави. Я впевнений, що набуті знання допоможуть вам у боротьбі з ворожими угрупуваннями».
Серед випускників були і жінки. Їм начальник Навчального центру НГУ подарував квіти і побажав успіхів.
Заступник командира батальйону спеціального призначення «Донбас» побажав військовослужбовцям-резервістам перемоги та якнайшвидшого повернення до своїх домівок.
В цей день щирі слова також звучали з вуст міського голови Ігоря Гриньківа та голови ветеранської організації Навчального центру Олександра Дацишина.
Поблагословив військовослужбовців батальйону спеціального призначення «Донбас» отець Юрій Галабуда.
Майор Роман Сидорович
Фото Лесі ГОРГОТИ
 
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.