Новини Золочівщини
12:25, 09 лютого 2016
1012
0

Такі спортивні заклади хочеться підтримувати

Такі спортивні заклади  хочеться підтримувати
Gazeta
Фото: НУС
8 лютого у Золочівській міській раді відбулась робоча нарада щодо розробки та  реалізації програми розвитку міського центру фізичного здоров‘я «Спорт для всіх» за участю директора Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Вадима Климовича, заступника міського голови Василя Гавришківа, натхненника та засновника центру Ярослава Максимовича, директора міського центру фізичного здоров‘я «Спорт для всіх» Наталії Фартушної, інструкторів, фінансистів.
Директор Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Вадим КЛИМОВИЧ зазначив:

– «Спор для всіх» у Золочеві є одним із кращих закладів на Львівщині. Такі спортивні заклади хочеться підтримувати. Тому зараз спільно з міською владою працюватимемо над створенням цільового спортивного комплексу, де буде збудовано дитячий та спортивний майданчики, тренажерний зал. Також є ідея створення групи для занять лікувальною фізкультурою для людей, котрі мають сколіоз.
Наталія ФАРТУШНА, директор міського центру фізичного здоров‘я «Спорт для всіх» знає, що центр має  хороше майбутнє:
– Центр «Спорт для всіх» був створений з метою підтримки здоров‘я золочів‘ян, насамперед молоді, та популяризації здорового способу життя серед населення. Зараз у центрі працює два інструктори за лікувально-фізкультурним напрямком та займається близько двох сотень осіб. Звісно, хочеться, щоб центр розвивався і надалі. Кожен з нас має своє бачення щодо функціонування та розвитку центру. Усіх нас об‘єднує спільне прагнення розширити сферу його діяльності. Окрім занять у залі, корисними є заняття фізичною культурою і на свіжому повітрі. Минулого року за рахунок перемоги у Конкурсі мікропроектів, що проводився Львівською обласною радою, нам вдалось провести благоустрій прилеглої території. Однак, потрібно щоб поруч було збудовано спортивний майданчик, оснащений тренажерами та відповідним спортивним інвентарем.
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.