Новини Золочівщини
09:41, 18 січня 2016
1128
0

ТІШИЛИСЬ ДІТИ, РАДІЛИ ДОРОСЛІ

ТІШИЛИСЬ ДІТИ, РАДІЛИ ДОРОСЛІ
Gazeta
Фото: НУС
Різдво Христове — це свято любові. Любов, котру принесло на землю Різдво, зобов’язує нас до внутрішнього відродження, до оновлення усього сущого: людини, сім’ї, нації, держави, всесвіту. Різдво Христове — як нове очищення, воно виводить нас з темряви до світла, зцілює духовно, об’єднуючи в єдину могутню християнську родину. Справжнє родинне свято подарували золочів‘янам римо-католицька громада та місія «Джерело життя». 13 січня у Золочеві відбувся Різдвяний концер тпід назвою «Однороджений» за участю  гурту «PROVIDER» та його друзів.
Зі світлими різдвяними святами привітав присутніх настоятель костелу Успіння Пресвятої Діви Марії о. Михайло Голдович:
– З радістю відзначаємо народження Ісуса Христа, господа нашого. В культурі народів, в мистецтві, літературі, музиці саме Різдво Ісуса Христа залишило великий відбиток. Цей різдвяний концерт є підтвердженням цього. Від імені організаторів вітаю всіх з цим великим християнським святом. Бажаю всім гарного настрою, чудової колядки і гарних вражень. Щиро дякую молодому гурту «PROVIDER», котрі своєю піснею, своїм талантом прославляють новонародженого Христа.
У виконанні талановитих гостей прозвучали як класичні всім відомі колядки та різдвяні хіти, так зовсім нові.
Різдвяного настрою та духовного піднесення додавали пісні «З неба ангели летять», «Я чую спів небесний»», «Небо і земля». До роздумів спонукала пісня «Чи знала ти, Маріє?». А й справді, чи знала Марія, що Дитятко, яке вона цілувала своїми материнськими устами зцілюватиме хворих, воскрешатиме мертвих, що прийме смерть на хресті і воскресне заради людей?.. І знову різдвяний дух  – «Із Різдвом Вас усіх», «Білий сніг», «Свята ніч», «Зоря», «Він уже не дитя»…
Тішились діти, раділи дорослі, різдвяний настрій охопив усіх присутніх у залі.
Зі словом любові та щирими побажаннями добра, радості та миру звернувся до золочів‘ян служитель церкви та місії «Джерело Життя» Михайло Кузьмач.
У цей надзвичайно складний час становлення нашої держави ми всі повинні пройнятися духом любові й будувати нове життя у світлі Христових заповідей і моралі. І нехай оцей всемогутній дух світлого Народження Христового запанує в серцях кожного з нас.
Леся ГОРГОТА
Фото автора


 
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.