Новини Золочівщини
11:52, 04 грудня 2015
998
0

НАС ОБ'ЄДНУЮТЬ ДЕРЖАВНІ СИМВОЛИ УКРАЇНИ

НАС ОБ'ЄДНУЮТЬ ДЕРЖАВНІ СИМВОЛИ УКРАЇНИ
Gazeta
Фото: НУС

У вівторок, 1 грудня, у Навчальному центрі НГУ відбувся мітинг з нагоди запровадження ритуалу підняття Державного Прапора України та початку навчального періоду.

На загальному шикуванні особового складу під звуки військового оркестру започатковано підняття Державного Прапору України. Право на підняття було надано кращим військовослужбовцям Навчального центру. Традиція підняття прапора сприяє формуванню в особового складу високої патріотичної свідомості, гордості і поваги до державних символів України.

Начальник Навчального центру, полковник Михайло Кулик у своїй промові зазначив: «Вороги намагаються нас роз’єднати, розколоти, але незалежно від місця проживання, віросповідання, усі ми є громадянами України. Нас усіх об’єднують Державні символи України, віра в наше світле майбутнє та перемога над ворогом».

Від імені золочівської громади з привітальним словом до гвардійців звернувся міський голова Ігор Гриньків. Він привітав усіх присутніх із початком нового навчального періоду та запровадженням ритуалу підняття Державного Прапора України і побажав успіхів, наполегливості та терпіння в опануванні військової справи.

Після завершення ритуалу особовий склад військової частини вирушив по навчальних місцях, де доводились вимоги дотримання заходів безпеки у службово-бойовій діяльності.

На 11 навчальних місцях до особового складу довели правила поводження та експлуатації військової техніки, зброї, вибухових та токсичних речовин, електричних приладів під час проведення занять та господарських робіт, а також заходи безпеки на заняттях з фізичної підготовки та порядок надання першої медичної допомоги. Також було розглянуто питання дотримання заходів безпеки щодо запобігання загибелі особового складу та виконання заходів безпеки в позаслужбовий час. Крім цього відпрацьовувалось питання надання першої психологічної допомоги (самодопомоги), саморегуляції психоемоційного стану в екстремальних (бойових) умовах.

Що ж стосується питання дотримання правил дорожнього руху, то для його відпрацювання було запрошено представника ДАІ. Тут, крім нагадування правил дорожнього руху, військовослужбовці та працівники Навчального центру переглянули фільм «Правила дорожнього руху – правила життя» та фото з місць ДТП.

Сьогодні збереження життя та здоров’я особового складу є пріоритетним завданням.

Майор Роман Сидорович

Фото автора


Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.