Новини Золочівщини
10:26, 01 грудня 2015
1299
0

Суперлегінь та Красуня школи

Суперлегінь та Красуня школи
Gazeta
Фото: НУС
26 листопада  у Золочівській ЗОШ № 1 відбулось яскраве та емоційніше свято – «Суперлегінь та Красуня  школи» – конкурс, який дозволяє розкрити творчі здібності, знайти нових друзів, навчитись працювати в команді, а також достойно себе представити.
За почесний титул і визнання залу змагалися четверо дівчат та четверо хлопців.
У першому конкурсі «Представлення» юнаки та дівчата у віршах та прозі, серйозно та з гумором намагалися розповісти про себе в найвигіднішому світлі, продемонструвати артистизм та світ своїх захоплень.
У найяскравішому конкурсі «Талантів» конкурсанти чудово проявили творчу натуру і талант. Індивідуальність, неординарність, потужна енергетика учасників потоком струмували в зал, приголомшуючи і зачаровуючи членів журі та глядачів. Хореографічні, вокальні контрасти, здібності ілюзіоніста захоплювали глядача. 
Після чого журі вирушили підбивати підсумки конкурсу.
«Суперлегінь та Красуня школи» – це не просто змагання за титул: на цьому конкурсі учасники зі своєю групою підтримки дарують оточуючим море позитиву, посмішок і відмінного настрою. Все це завдяки спільній творчій діяльності, яка створює всеосяжну дружню і креативну атмосферу, що в свою чергу, підтримує в учнівському середовищі значимість ідеалів дружби, взаємної підтримки, чесної гри і доброго ставлення один до одного навіть у ситуації суперництва.
Конкурсантів гаряче підтримували емоційні вболівальники – однокласники своїми бурхливими оплесками, плакатами з іменами учасників.
Традиційно у цьому заході, як і в багатьох інших, взяли участь талановиті учні школи, котрі співали, танцювали і розважали глядачів.
Як завжди, журі довелося дуже непросто – всі учасники були гідні головного титулу. Але конкурс є конкурс, і дотримуючись правил гри, були визначені переможці.
У номінації «Містер глядацьких симпатій» був нагороджений Володимир Кіндрат , «Міс глядацьких симпатій» – Анастасія Шестакова.
Номінацію «Містер артистизм» завоював Юрій Бордяковський.
Званням «Міс усмішка» нагороджено Юлію Веничук.
І далі головне! Віце-міс та Віце-містер ЗОШ І-ІІІ ст. №1 стала пара Олена Магала та Ігор Сабодаш. 
Найкраще себе проявили та отримали найвищу нагороду «Суперлегінь» Юрій Загакайло, а «Красуня школи» – Світлана Кравець.
Ірина ПАНЬКЕВИЧ, заступник директора з виховної роботи:
– Переможених немає, є лише переможці. Тож щиро вітаю всіх учасників, зичу їм подальших успіхів та чекаємо нових конкурсантів наступного року. Дякую учасникам та учнівському самоврядуванню школи за гарний настрій, чудові емоції та яскраві враження.


Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.