Новини Золочівщини
09:16, 22 жовтня 2015
1507
0

Про "Наш край", "Укроп", об'єднавчу роль "Солідарності"

Про
Gazeta
Фото: НУС
21 жовтня у Золочівському районному Народному домі відбулась зустріч із головою Львівської обласної державної адміністрації, кандидатом у депутати до Львівської обласної ради Олегом Михайловичем Синюткою.
Не дивлячись на те, що як голова Львівської ОДА О. Синютка перебуває у відпустці, оскільки є кандидатом у депутати, очолює виборчий список Блоку Петра Порошенка «Солідарність», він під час зустрічі обговорив із присутніми, окрім основного питання – участі представників Блоку Петра Порошенка «Солідарність» у місцевих виборах, ще й господарські питання – ремонту доріг, пасажирських перевезень тощо.
Олег Синютка висловив сподівання, що, незалежно від кількості мандатів, представники президентської партії будуть об‘єднувати у місцевих радах представників інших політичних сил для загального добра громад.
Він закликав не голосувати за представників політичних партій «Наш край» та «Укроп».
– Політична партія «Наш край» представлена колишніми регіоналами та есдеками і їм не місце у наших місцевих радах, – сказав Олег Михайлович. – Щодо представників політичної партії «Всеукраїнське об‘єднання патріотів «Укроп», то вони годовані олігархами, невільні, нещасні люди, котрим дали гроші і вимагають з них хтозна-що.
Обговорюючи внутрішню політичну ситуацію в Україні, торкнувся недавніх подій під стінами Верховної Ради України, де внаслідок протистояння між представниками ВО «Свобода» та Національної гвардії України загинуло четверо наших військовослужбовців, а 127 осіб отримали поранення та тілесні ушкодження:
– Я співчуваю тому свободівцю, котрий кинув цю гранату. Йому з тим жити все своє життя. І засуджую тих людей, хто намовив його, хто спровокував його кинути цю гранату. На запитання присутніх в залі представників «Свободи» з цього приводу, Олег Михайлович чітко відповів, що особа, котра кинула гранату є членом політичної партії ВО «Свобода». Керівництво «Свободи» від нього «не відхрестилось». Те, що саме він кинув гранату, є очевидним, бо на всю Україну транслювали відео. Ще раз і ще раз засудив замовників цього страшного злочину.
Ірина ДОМАРЕЦЬКА
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.