Новини Золочівщини
12:52, 12 червня 2015
1631
0

Фемій Мустафаєв та Анжела Ярмолюк у Навчальному центрі Національної Гвардії України

Фемій Мустафаєв та Анжела Ярмолюк у Навчальному центрі Національної Гвардії України
nus
Фото: НУС
 Анжела ЯРМОЛЮК, композитор, автор-виконавець, лауреат всеукраїнських конкурсів.
– Прекрасне місто Золочів – зі своїм настроєм, енергетикою, посмішками людей і дитячим сміхом. Золочів у День народження був святковим, чистим і радісним. І я щаслива, що саме в цей день мала змогу не тільки приїхати до Вас, але й долучитись до святкування, виступити зі своїми піснями на площі міста. Приємно, що мої пісні чули золочів’яни, що їм сподобалась моя творчість. Від цього отримуєш нові позитивні емоції для того, щоб з’являлись нові пісні. Золочів надихає на це, тому тут живе багато творчих людей, таких як Катерина Тихонова, в якої поезія звучить неймовірно ніжно і зворушливо та багато інших.  День міста Золочів – це було майже сімейне, родинне свято, де всім знайшлося і місце, і час. Мерія міста організувала гідне патріотичне свято, яке не залишило нікого байдужим. Сподіваюсь, що відтепер буду частенько бувати в цьому чудовому місті. 
Фемій МУСТАФАЄВ, народний артист України:
– Я вперше відвідав Ваше місто і приємно вражений щирістю людей, вихованістю молоді, справжньою українською гостинністю. Місто має своє особливе обличчя, свій настрій, свою внутрішню музику. Було приємно співати для золочів‘ян. Ви всі любите українську пісню і гарний спів, шануєте Шевченкове слово і пам’ятаєте справжніх Героїв. Дякую, що так тепло і щиро сприйняли мій виступ. Дякую за всі ті теплі і щирі слова, що чув від вас всіх після концерту – від мера міста і до тих людей, що зупиняли мене і дякували за гарний спів. А по-іншому і не співалось для таких сердечних людей. З задоволенням приїду до Вас з Шевченківським концертом восени і ми ще обов’язково заспіваємо разом. 

На фото: Анжела Ярмолюк та Фемій Мустафаєв з військовослужбовцями після концерту в Навчальному центрі Національної гвардії України

 

 


 


 


 


 


 


 


 

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.