Новини Золочівщини, Діяльність
17:35, 11 червня 2015
1409
0

Золочів'яни висадили понад 1000 кущів троянд в рамках акції "Подаруй місту квіти"

Золочів'яни висадили понад 1000 кущів троянд в рамках акції
nus
Фото: НУС
Акція «Подаруй місту квіти» відбулась у Золочеві 8–10 червня з неабияким успіхом. Золочів‘яни громадою заквітчали своє рідне місто. Бажання і праця, якісний посадковий матеріал троянд, який зголосився закупити і привезти приватний підприємець Роман Купчик. Під час акції 8 червня золочів‘яни придбали близько 400 кущів троянд та власноруч висадили їх у клумбах біля Храму Воскресіння Господнього у центральній частині міста. А 9 та 10 червня висаджували квіти на площі біля пам‘ятника Тарасові Шевченку. Захоплено працювали всі: дорослі, діти, люди поважного віку і зовсім юні хлопці та дівчата. Нас було так багато… Про те, що всі учасники акції безмежно закохані у життя і наш Золочів, свідчать більше тисячі троянд та захоплені відгуки про спільну працю для користі громади міста в гарячу літню днину:
Тарас Криницький:
– Сьогодні колектив Центру дитячої та юнацької творчості долучився до акції «Подаруй місту квіти». Ми всі люди творчі. Любимо красу. А квіти завжди були втіленням краси довколишнього світу. Ми не могли залишатись осторонь. Хочемо, щоб містяни тішились красою рідного міста. 
Тереза Гевко:
– Це найменше, що я можу зробити і я роблю це з радістю.
Христина ТЕРЕЩЕНКО:
– Дуже раді, що мали змогу долучитись до акції та зробити свій невеликий внесок, щоб місто стало гарнішим. Зараз дуже багато негативу, у країні багато смутку і багато горя. Хай ці квіти приносять радість і тепло у серця наших дітей, людей старшого покоління та всіх золочів‘ян. Хай квітнуть на радість нам усім.
Оксана Кравчук:
– Хочу, щоб у всіх дворах та міських клумбах цвіли квіти, щоб наше місто розквітало. Цвіти, Золочеве, а ми допоможемо.
Зеновій Гевко придбав для міста сотню кущів троянд:
– Дуже гарна справа – квіти для рідного міста. Коли щодня споглядаєш красу, настає гармонія в душі. А коли в душі гармонія – людина стає ближчою до Бога. То чого б нам не приєднуватись до таких хороших справ?
Ярослав Карнківський:
– Дуже хороша акція. Місто має розквітати. Мені подобається, коли говорять, що Золочів – місто квітів. Є звісно і руйнівники. Але таких людей з кожним днем стає все менше. Золочів‘яни культурні і виховані, дбають про своє місто.
Ігор Залевський:
– Дуже люблю Золочів і приємно бачити як місто щодня змінюється. Нещодавно із колективом золочівського відділення ПриватБанк висадили квіти біля комплексу «Христос і самарянка», а сьогодні не міг не приєднатись до такої гарної акції. Дуже люблю квіти і хочу, щоб місто розквітало. 
Дякуємо усім, хто приєднався до акції «Подаруй місту квіти». Бо квіти, посаджені у місті власноруч – найвищий вияв любові до рідного міста.
Роман Купчик, підприємець:
– До акції «Подаруй місту квіти!»  приєдналось чимало охочих.  Всі вони певні, що роблять благородну справу. Бачу як  старалися діти, які, не покладаючи рук, трудилися. Приємно, що зміг бути корисним для рідного міста. Тепер залишилась справа за малим. Головне, щоб ті квіти збереглися у нашому місті. Я ж у свою чергу буду доглядати за трояндами.
Оксана НЕВІДОМА: 
– Я з задоволенням приєднуюсь до такої благородної акції. Ми всі золочів‘яни любимо своє місто і горді за те, що воно з кожним роком розквітає і своєю красою чарує своїх жителів та гостей.
Федір Шопський:
– Із соціальних мереж довідався про те, що в Золочеві проходить акція «Подаруй місту квіти!», зокрема сьогодні вона відбувається біля пам‘ятника Кобзарю. Тарас Шевченко  є Генієм українського народу і ця площа має квітувати. Вражений естетичним виглядом нещодавно реконструйованої площі і вже в очікування того, щоб побачити, як тут усе буде квітнути.
Підприємець Петро КОШИК подарував місту двісті троянд: 
– Розпочинаю підприємницьку діяльність у Золочеві. Вважаю, що платити податки та підтримувати соціально-культурні проекти у місті, районі, де здійснюєш діяльність, це навіть не обов‘язок. Це те, що просто має бути закладено у кожного в серці, в душі. Для підприємців це має бути як стиль життя. Я отримав задоволення від того, що долучився до такого гарного проекту.
Ігор ГРИНЬКІВ, міський голова Золочева:
– Щиро дякую усім, хто приєднався до акції «Подаруй місту квіти!». Дякую колективу часопису «Наша українська справа» за гарну ідею та її втілення у життя. Впродовж трьох днів у Золочеві висаджено більше тисячі кущів троянд. Акція має і виховний аспект. До висадження квітів долучилась молодь, діти. А якщо сьогодні вони посадили кущ троянд, то завтра ламати його не стануть й інших застережуть. Дуже тішуся з того, як зростає свідомість золочів‘ян. Завдяки таким людям і розвивається наше місто.

 




 

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.