Новини Золочівщини
15:44, 09 квітня 2015
957
0

Допомога аграріїв Тернопільщини

Допомога аграріїв Тернопільщини
Gazeta
Фото: НУС
 
5 квітня у Навчальний центр Національної гвардії України прибуло дев‘ять вантажівок допомоги для військовослужбовців від аграріїв Тернопільшини.
– Сьогодні Навчальний центр Національної гвардії України отримує спонсорську допомогу від аграріїв Тернопільщини, це  – 48 тонн борошна, 93,3 тонни круп та більше 5 тонн цукру. На даний час це суттєва допомога. У нас зараз не є важкий стан з харчуванням, але те, що зараз ми отримаємо, це величезна підтримка. Будемо казати, що нас зараз балують, нам вже дають допомогу навіть додатково, ніж нам потрібно. Дуже дякуємо усім людям, що про нас подбали, – розповідає начальник Навчального центру Національної гвардії України, полковник Михайло Кулик.
– Більшість цієї допомоги  найближчим часом буде відправлена на Схід України. У нас залишиться десята частина продуктів. Щиро дякую від себе та від командування військової частини всім аграріям Тернопільщини за надану допомогу нашій військовій частині та усім військам взагалі, – помічник  начальника продовольчої служби Навчального центру НГУ Михайло Cокульський.
Загалом аграрії Тернопільщини передали 17 фур, завантажених овочами та крупами, для військово-навчальних центрів Західної України, де нині проходять вишкіл новобранці. Це понад 300 тонн сільськогосподарської продукції: борошно, крупи, картоплю, цибулю, цукор тощо. Продукти для військових пожертвували понад 50 аграрних підприємств області. Допомогу розвезуть на три військових полігони Західної України, в яких зараз проходять навчання мобілізовані. Зокрема, для бійців Національної гвардії, котрі дислокуються на Львівщині, підприємці передали 60 тонн борошна для випікання хліба. До пунктів призначення вантаж доправляли коштом тернопільських аграріїв у супроводі військових.
Чергову відправку продуктів аграрії Тернопільщини планують зробити з нового врожаю. Сьогодні ж готуються до посівної кампанії. Тож побажаємо їм дружної, теплої, вологої весни, щедрих врожаїв, міцного здоров‘я. І нехай мир і єдність запанують на нашій рідній землі. Щоб нові врожаї примножували достаток працелюбів.

Ірина ДОМАРЕЦЬКА
Фото майора
Романа СИДОРОВИЧА
 
 
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.