Новини Золочівщини
15:50, 27 березня 2015
1439
0

Духовне та фізичне здоров'я

Духовне та фізичне здоров'я
Gazeta
Фото: НУС
 

 

 

 
9 березня у Золочеві на вулиці Лермонтова відкрито центр духовного розвитку та фізичного оздоровлення «Гармонія душі» для тих, хто бажає йти шляхом духовного оздоровлення і відновлення власної цілісності.
Священик отець Орест Галан освятив приміщення та поблагословив присутніх на добрі звершення:
– Нехай цей центр стане осередком добра і духовності. Ми маємо церкви, проте часто буває так, що саме в духовній літературі, в слові людина може знайти розраду. Щиро зичу центру розвитку, хай тягнуться до Вас люди. Бо духовність у теперішньому світі має неабияке значення.
Серед гостей і міський голова Золочева Ігор Гриньків.
–  Сьогодні Господь дав нам хорошу днину. Сьогодні приємна подія зібрала нас тут,  у духовному центрі. Хай ті, хто прийдуть сюди, для того, щоб скористатись вашою допомогою, знайдуть саме те, що шукають. Приємно, що побачив багато цікавих книг, частину з яких уже перечитав. Обов‘язково знайду нагоду, щоб перечитати  інші. Зичу Вам міцного здоров‘я, хай все Вам вдається. З вірою в Бога, з вірою в Україну впевнено працюйте.
– Людина за своєю природою є творчою сутністю, – говорить керівник центру Маргарита Гевко. – І життя, відповідно до вселенських принципів і законів, є також процесом творення, оновлення і росту. То ж, щоб бути у гармонії з собою і світом, нам належить віднайти внутрішній потенціал, закладений Творцем, і реалізувати його.
– Духовне здоров’я людини в першу чергу пов’язано з тими знаннями, якими вона володіє, і за допомогою яких займає в житті певне місце, – говорить натхненник і засновник центру Зіновій Гевко. – Конкретні філософські погляди і переконання, медитація, служіння в церкві – це і є ознаки духовного життя. Наявність чи відсутність цього аспекту життя людини не так помітно зовні, як явне фізичне каліцтво або розумова відсталість. Мабуть, саме тому далеко не всі задаються питанням своєї духовності, її зв’язком з фізичним здоров’ям.
Дуже важливий принцип звершення добрих справ. Саме він дозволяє людині бачити своє духовне зростання і прагнути до подальшого його вдосконалення.
Чудовий настрій дарували присутнім давні і щирі друзі родини Зіновія Гевка – «Львівські музики» у складі Володимира Ковальчука, Богдана Жовтулі, Тараса Тимошенка, Івана Мазура та диктор Львівського телебачення Ігор Кобрин.
У центрі духовного розвитку та фізичного здоров‘я ви знайдете літературу духовного та філософського напрямків. Серед авторів Марк Аврелій, Мирослав Дочинець, Роман Доля і багато інших знаних мислителів. Також ви зможете придбати ароматичні палички, свічки, натуральні камені (мінерали), біологічно активні добавки «Біола», які виготовляються в Україні ще з 1987 року. Також планується відкриття кабінету комп‘ютерної діагностики методом КМЕ. Комп’ютерна діагностика методом КМЕ (комплекс медичний експертний) дає можливість швидко, безпечно, точно отримати детальну інформацію про загальний стан організму: дослідити роботу певних органів та систем, визначити алергени, стан вітамінів та мікроелементів, тощо.  Інформація зчитується  спеціальним датчиком з сонячного сплетіння протягом 5 секунд. Пристрій фіксує природне випромінювання організму пацієнта, а не опромінює його, на відміну від  УЗД, МРТ, КТ. Вже діє у центрі кабінет біоенергомасажу.
Людина повинна дотримуватися принципу збереження емоційної рівноваги і оптимістичного погляду на життя. І саме для цього створений центр духовного розвитку та фізичного здоров‘я.


Леся ГОРГОТА
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.