Новини Золочівщини
11:54, 12 березня 2015
1685
0

З УСПІШНИМ ПОВЕРНЕННЯМ НА РІДНУ ЗЕМЛЮ

З УСПІШНИМ  ПОВЕРНЕННЯМ НА РІДНУ ЗЕМЛЮ
Gazeta
Фото: НУС
Весняний ранок 11 березня наповнював серця золочів‘ян щемом і радістю очікування. Ще мить і до Навчального центру Національної гвардії України під‘їде автобус, з якого вийде татко, син, брат, коханий…
Більше двох місяців військовослужбовці провели під ворожими кулями, боронячи Україну. І ось настала ця довгоочікувана хвилина:
– Зведений підрозділ Навчального центру Національної гвардії України з виконання службово-бойових завдань прибув у повному складі, – доповів командир підрозділу, полковник Володимир Удовиченко.
Вітаючи героїв, начальник Навчального центру, полковник Михайло Кулик наголосив:
– Усі військовослужбовці з честю виконали поставлені перед ними завдання. Ми усі хвилювались за наших хлопців, коли були обстріли штабу в Краматорську. Переживали, бо здійснювали виїзди з метою боротьби з диверсійно-терористичними групами. Наші військовослужбовці першими відгукувались на розпорядження та виїжджали на бойові завдання. Я горджусь тим, що у нашому підрозділі є достойні люди, які готові взяти до рук зброю і виїхати на найнебезпечніші рубежі. Коли виникла потреба виїзду на Дебальцево, знайшлись добровольці, які проявили мужність і відправились воювати...
З нагоди повернення захисників – Державний Гімн України та хліб-сіль на вишитому рушнику… А ще квіти та зворушливе: «З поверненням, сину!».
З поверненням вітали військовослужбовців міський голова Золочева Ігор Гриньків та заступник голови Золочівської райдержадміністрації Роман Сухецький, який, зокрема, зазначив:
– Від імені всієї громади Золочівщини щиро вітаю Вас із успішним поверненням на рідну землю. Щиро вдячний Вам за мужність та гідне виконання обов‘язку перед державою, перед українським народом. Сьогодні щиро дякую Вашим рідним, які чекали Вас, людям, молитва котрих, кожного дня линула до небес і допомагала Вам перемагати. Дякую всім небайдужим, хто допомагає військовим. Дякую Вашому керівництву, дякую полковнику Михайлу Кулику, який переживає за кожного з Вас. Слава Вам, герої України!
Радів поверненню товаришів, бо ж і сам бував на передовій отець Юрій Галабуда.
– З поверненням, дорогі військовослужбовці. Бачу щирі усмішки на Ваших обличчях, бо нарешті повернулись до своїх рідних. Більш як два місяці тому я мав можливість Вас супроводжувати на Схід. Ваші сім‘ї за Вами сумували, хвилювались за Вас. Ми також молились за Вас кожного дня і надалі ця молитва лунатиме до неба. Лунатиме молитва за Вас і за тих, хто Вас замінив.
Хлопці ділилися враженнями та раділи поверненню додому і зустрічі з близькими та друзями.

Леся ГОРГОТА


Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.