Новини Золочівщини
12:04, 19 лютого 2015
1032
0

Знайдімо час для кохання!

Знайдімо час для кохання!
Admin
Фото: НУС

Серед постійних буденних клопотів, проблем та обов’язків люди часто забувають про відпочинок  та духовний розвиток. Традиційні свята закликають зробити  маленьке інтермецо у своєму житті й відчути гармонію в душі. Одним із них є саме День закоханих. У цей день кожна дрібничка наповнена романтичністю і святковою феєрією. Повсюди святкова метушня, щирі побажання і символи дня – валентинки – чудова можливість зізнатися в коханні до небайдужої людини чи просто привітати зі святом друзів.

Свято Валентина – це день, коли випадає  шанс  розфарбувати сірий світ  кольоровими барвами і додати до буденної симфонії життя високі ноти кохання. Величезний вир пристрастей закручує людину у вальсі почуттів,  хвиля щастя підносить закоханих над усіма проблемами і дарує бажану гармонію та особливу атмосферу.

         В особливому світі кохання вдалося побувати і учням ЗЕЛу. Цьогоріч казку Дня закоханих розповідали ліцеїсти групи Е-2. Велику увагу було приділено історії заснування цього свята і життю святого Валентина. На ліцеїстів чекала й розважальна частина. Усі охочі активно брали участь у конкурсах, переглядали відео про те, як ліцеїсти святкують цей особливий день. Наприкінці вечора було визначено Містера і Міс Валентинку – ліцеїстів, які отримали найбільше щирих побажань. Ними стали Олег Слободян та Марта Котик.

         День закоханих є справді особливим.  Адже саме в цей день у найпотаємніших куточках  душі кожного може розгорітися великий вогонь почуттів – палкого кохання.

Ліщук Назарій, ліцеїст групи Е-2

Золочівського економічного ліцею

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.