Новини Золочівщини
00:30, 25 січня 2015
1106
0

Сила наша – у єдності!

Сила наша  – у єдності!
Admin
Фото: НУС

22 січня, в день проголошення Акта возз‘єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної республіки задля утворення єдиної держави, Україна відзначила День Соборності.

Символічним є у цей день єднання українців у ланки живого ланцюга, проведення акцій і заходів, символами яких є Державний Гімн України та національний прапор.

22 січня учні Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. Ст. Тудора відзначили по-особливому, вийшовши спільно шкільною родиною у коридори школи. За задумом дирекції школи, педагогічного колективу та учнівського самоврядування продзвеніло три символічні дзвінки і учні з національною символікою, синьо-жовтими стрічками об‘єднались у живий ланцюг, співаючи державний Гімн України та скандуючи патріотичні гасла.  

Ми усі розуміємо, що ще ніколи історія не заглядала нам так прямо у вічі і не вимагала такої свідомості, як сьогодні. Повірмо у цей нелегкий час становлення нашої держави в єдину, святу, соборну Україну, в мову нації, в душу і пісню народу. Ми переможемо!

Віталій ЩУР

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.