Новини Золочівщини
00:29, 25 січня 2015
1012
0

Засівали на добро, щастя та мир в Україні

Засівали на добро, щастя та мир в Україні
Admin
Фото: НУС

У Червоненській ЗОШ I-III ступенів учні показали Вертеп та розповіли про всі особливості Різдва. Як розповідає директор школи Стефанія Гурська: «Фестиваль-огляд різдвяних Вертепів «Коляда у гості завітала» у нас відбуватиметься протягом трьох тижнів з 16 по 30 січня. Для того, щоб усі бажаючі могли взяти участь та проявити свої таланти. Адже діти у нас талановиті, розумні та активні.

16 січня перший етап фестивалю розпочали учні 3 класу (класний керівник О. В. Харків). Вони пригадали традиції святкування Старого Нового року. 23 січня естафету передали учням 5-6 класів (класні керівники Л. І. Захарчук, О. Т. Хахула). Колядували, засівали на добро, щастя та мир в Україні (музичний керівник Л. Є. Мурин). Діти у костюмах ангелів побажали українцям та всім присутнім миру, спокою, добра, любові.

Завершальний етап фестивалю-огляду різдвяних Вертепів «Коляда у гості завітала» відбудеться 30 січня. У ньому візьмуть участь старшокласники та покажуть своє бачення традицій святкування Різдва, що минуло.

Наталія Гурська 

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.