Новини Золочівщини
21:47, 25 січня 2015
1516
0

Вертеп на сучасний лад

Вертеп на сучасний лад
Admin
Фото: НУС

21 січня учні 8-Б класу Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. Ст. Тудора для військових в/ч А 2562, а також для своїх шкільних друзів показали вертеп на сучасний лад.

Це подія стала визначальною для всіх. Солдати мали можливість сповна відчути дух Різдва з усіма самобутніми українськими традиціями та сучасністю, колядками та просто різдвяним теплом. У вертепі розкривалось дійство народження Божого Сина, котрий прийшов у цей світ, щоб його спасти. Для військовослужбовців це унікальна можливість запізнатися з християнським святкуванням Різдва у непростий час. Військові були приємно вражені постановкою вертепу і майстерністю молодих виконавців та щиро дякували за виступ.

Тож, окрім оплесків, юні актори за традицією отримали ще й солодощі.

Цей день став маленьким чудом, завдяки ньому можна краще переосмислити усю містерію Різдва Христового та змогти повноцінно прийняти Його у своє серце.

Учні зізнаються, що це надзвичайно цікаво, бо ж перевтілились не лише зовнішньо, а й емоційно. Восьмикласники дякують за можливість перевтілення та гарні емоції вчителям, особливо класному керівнику Оксані Йосипівні Бокійчук, музичному керівнику Наталі Богданівні Вецал та організатору, натхненнику Ірині Володимирівні Панькевич.

Нехай новонароджений Христос зігріє усіх своєю любов’ю та оберігає щодень наших військових.

Віталій ЩУР 

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.