Новини Золочівщини
01:44, 02 січня 2015
1898
0

Очікуємо подальшого зростання виробництва

Очікуємо подальшого  зростання виробництва
Admin
Фото: НУС

Завершується непростий, позначений драматичними подіями, які об‘єднали українське суспільство, 2014-й рік.  Та все ж продовж року усі ми з приємністю відзначали, як змінилось місто Золочів, як з кожним днем воно набуває все більш європейського вигляду. Приємною несподіванкою для золочів‘ян під кінець року стало те, що цьогоріч Золочів має по-особливому прикрашену гарну ялинку. До цього процесу долучилось ТзОВ «Електроконтакт Україна», про що найперше і спілкуємось із генеральним директором підприємства Андрієм Васильовичем ГАВРИЛЬЧИКОМ:

– Насправді ідея долучитися до встановлення новорічної ялинки у Золочеві виникла ще минулого року. Наше підприємство дбає про працівників і також вважає за необхідне щоб жителі міста відчули, що тут є велике підприємство, яке також бере участь у житті цього міста, долучається до соціальних та культурних проектів. Отож ми вирішили взяти участь у встановленні міської ялинки. Дали доручення працівникам Мар'яні Зварич та Роману Мицку, які підібрали кольорову гаму новорічних прикрас та гірлянд. Так ми закупили понад сотню кульок та декілька гірлянд. Гірлянди обирали двох видів – спадаючий метеоритний дощ та світильники у вигляді сніжинок. Працівники з великим хвилюванням готувались до цієї відповідальної місії. Прикрашали новорічну ялинку спільно із працівниками МВ ЖКП, яке очолює Василь Газда. Прикрашали у два етапи. Спершу у середу почепили гірлянди та прикраси. Наступного дня мали можливість оцінити допущені промахи, деякі недоліки. Докупили іще прикрас і в п‘ятницю завершили цей хвилюючий процес.

– Ви задоволені результатом цієї роботи?

– Загалом так. Але це був наш перший досвід. Думаю, що наступного року будемо також працювати над створенням новорічного настрою для золочів‘ян. То ж наступного року міська ялинка буде ще розкішнішою.

– До Нового року залишається зовсім мало часу. Настає та часова межа, коли кожен замислюється над зробленим і тим, чого не вдалося реалізувати. Яким був для Вас 2014 рік?

– 2014 рік, мені здається, був одним із найскладніших з часу незалежності для всіх українців. Безумовно, нестабільність вплинула на нас. Насамперед тим, що наші кінцеві замовники були занепокоєні ситуацією, яка відбувається в Україні. Вони задавались питанням, чи зможе завод утриматись, чи зможе підприємство стабільно працювати надалі, чи не стане війна на перешкоді безперебійному виготовленню продукції. Ми доклали безліч зусиль до того, щоб переконати партнерів у тому, що підприємство і надалі працюватиме у звичному режимі і не згортатиме своїх потужностей. Ми готували різні плани заходів, щоб переконати, що забирати виробництво з України не варто.

Попри всі складнощі, розширили спектр міжнародних контактів. Нас відвідали колеги із Мексики. Основною метою їхнього візиту було вивчити досвід з виготовлення кабельних мереж до автомобілів BMW. Наші українські спеціалісти ділились досвідом, передавали свої знання. На виробництві у Золочеві та Перемишлянах також побували гості із Тунісу з метою перейняти досвід організації виробництва кабельних мереж. Сподіваюсь, що впроваджуватимуть наш досвід у себе на батьківщині. Попри всі перешкоди знайшли можливість орендувати додатково цех, який у 2015 році використовуватимемо для виготовлення кабельних мереж для автомобілів Audi. Зараз проводимо реконструкцію приміщення цеху, площею 3000 кв. м. Сподіваюсь, це дасть змогу у наступному році нарощувати виробничі потужності й поступово дійти до того, що Audi  буде основним замовником. Чому Audi? Материнська компанія вважає, що саме український завод здатен забезпечити виробництво продукції високої якості. Також згодом виготовлятимемо кабельні мережі і для автомобілів Porsche.

– Чого очікуєте від Нового 2015 року? Що вважаєте пріоритетним на даному етапі?

– Насамперед, миру, як і кожен з українців. Миру і стабілізації політичної та економічної ситуації в державі. Я, особисто, очікую результату реформ, які запроваджує Уряд. Сподіваюсь, що ці реформи принесуть позитивні плоди вже у 2015 році. Щодо нашого підприємства, то це – введення в експлуатацію 307 цеху, впровадження нових технологій. Плануємо придбати машину для порізки контактів. Очікуємо подальшого зростання виробництва.

– І традиційно. Що побажаєте працівникам, та усім золочів‘янам з нагоди Новорічних та Різдвяних свят?

– Хочу побажати миру нам усім, всій Україні. Звісно, зичу здоров‘я, віри, впевненості в майбутньому, ставити перед собою амбітні плани та обов’язково досягати їх реалізації.

Розмовляла

Леся ГОРГОТА

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.