Новини Золочівщини
01:37, 02 січня 2015
1145
0

Барви Дністра

Барви Дністра
Admin
Фото: НУС

Вже шостий рік підряд проходить Міжнародний конкурс «Барви Дністра». В цьому конкурсі прийняли участь понад 200 учасників з України, Молдови та Придністров’я. Багато учасників стали переможцями в номінаціях «Відеофільм, слайд-шоу», «Твір, оповідання, вірш, науково-популярна стаття» та ін.

У цьому році Басейновий конкурс «Барви Дністра» продовжується у рамках басейнової природоохоронної інформаційно-просвітницької компанії «Збережімо Дністер».

Творчий підхід дає можливість бачити і помічати, а не просто дивитися, відчувати красу, а не споглядати.

Мета цього конкурсу спрямована на залучення учнівської та студентської молоді, громадськості до заходів, спрямованих на збереження, відновлення та раціональне використання водних ресурсів.

 Цього року в конкурсі «Барви Дністра» брало участь четверо конкурсантів  Золочівського району, одна з них стала переможницею в номінації слайд-фільм «Краса і біль моєї землі», це Софія Костюк – 12 років з с. Богутин  Золочівського  району, учениця  Поморянської  ЗОШ – І-ІІІ ст.  Їй  було  вручено  приз  та  диплом  конкурсу.  Відповідно  до  номінацій,  трьом  іншим  нашим  конкурсантам  було  видано  сертифікати  учасників  Міжнародного  конкурсу  «Барви  Дністра»  –  це  Марія Коваль та  Валентина  Гуменна – учні Поморянської  ЗОШ І-ІІІ ст.  та Михайло  Джегур – учень  8 класу  Вороняцької  ЗОШ І-IІІ cт.

Кожен повинен пам‘ятати: природа може існувати без людини, а людина без природи – ні. Тому, так важливо жити в гармонії з природою. Але, на жаль, люди намагаються підпорядкувати собі природу, стати її господарем, не розуміючи всього масштабу цієї проблеми. Наші діти, внуки, правнуки мають право дихати чистим повітрям та пити чисту воду, насолоджуватись красою природи. Тож, не забираймо у них цю можливість!

Н. Яценко, начальник відділу водних ресурсів Золочівського управління водного  господарства 

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.