Новини Золочівщини
00:54, 22 грудня 2014
1319
0

Водогін на вулиці І. Труша відремонтують

Водогін на вулиці І. Труша відремонтують
Admin
Фото: НУС

Завершуються роботи з капітального ремонту водогону на вул. І. Труша у Золочеві, які розпочалися минулого тижня. Аварії на цій ділянці часто спричиняли перебої у водопостачанні міста.

Михайло ВЕНГЕР, директор МКП «Золочівводоканал»:

– Відкладати на наступний 2015 рік проведення ремонтно-будівельних робіт  із капітального ремонту водогону на вулиці І. Труша у м. Золочеві було недоцільно, оскільки кількість аварійних ситуацій постійно зростала. Тому згідно з проектом станом на сьогодні нами замінено 270 п. м водогону трубами діаметром 160 мм, та 54 п. м – трубами діаметром 225 мм з відповідними фасонними частинами та запірною арматурою. Капітальний ремонт цього водогону здійснено з використанням поліетиленових труб, як найбільш ефективних у мережах водопостачання, з гарантією експлуатації 50 років.

Олег СИДОРОВИЧ, заступник міського голови Золочева:

– Водогін на вул. І. Труша, який проходить через міський парк відпочинку «Здоров'я», вже давно знаходився в аварійному стані і не витримував робочих навантажень. Потрібен був його негайний капітальний ремонт, оскільки за багато років експлуатації сталеві труби вийшли з ладу. Для вирішення цієї проблеми у жовтні цього року з бюджету Золочівської міської ради було виділено кошти у розмірі 146 тис. 400 грн.

Згідно з чинним законодавством України, при проведенні вказаних ремонтно-будівельних робіт МКП «Золочівводоканал» зобов‘язане забезпечити гарантоване знезараження питної води, за чим, відповідно, слідкує відомча атестована хім-баклабораторія.

Хочу зауважити, що для зменшення незручностей для споживачів води міста Золочева, роботи проводились поетапно і водопостачання не припинялось. Хіба що було часткове пониження тиску води на верхніх поверхах будинків на вулиці І. Труша.

 Вказані роботи з реконструкції водогону на вулиці І. Труша у місті Золочеві плануємо завершити до кінця цього тижня.

Ірина ДОМАРЕЦЬКА

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.