Новини Золочівщини
02:33, 22 грудня 2014
1735
0

Підгайчики допомагають військовим

Підгайчики допомагають військовим
Admin
Фото: НУС

Кілька днів поспіль у школах проводився збір смаколиків для військових, які перебувають на східному фронті. Учні, батьки та вчителі збирали солодощі, варення, мед та інші харчі. Також учні охоче передавали вітання та листи нашим героям.

Діти самі займалися пакуванням подарунків, а готові посилки заадресовували своїми координатами, щоб «воїни світла, воїни добра, найхоробріші воїни на світі» знали, хто їх підтримує.

10 грудня, сільські волонтери відвідали школи, зібрали всі подарунки та передали у БО «Фундація Духовного Відродження», яка координує акцію «Святий Миколай для військових».

Волонтери та організатори акції дякують дирекції  шкіл за організацію збору та підтримку доброї ініціативи. Також дуже дякують усіх тим, хто до неї долучився.

Подарунки у переддень свята Cв. Миколая доставлять до військових, що захищають прифронтові зони Луганської області (м. Щастя, м. Сєвєродонецьк та ін.).

Нещодавно волонтерами вдалось передати маскувальну сітку розмірами 2х15 метрів. Цього достатньо, щоб сховати від ворожого ока два БТРи.

Хлопці на блокпостах на Луганщині отримували перші подарунки від Миколая, які частково були паковані з підгайчиківських продуктів: горіхів, насіння гарбуза.

Ще воїни світла отримали народні протизастудні продукти: 7 літрів калини та 1,5 літра малини.

Зігріватимуть наших захисників ще 2 пари в’язаних шкарпеток.

Також хлопцям на фронт передали 3 блоки сигарет.

 Дякуємо усім жертводавцям. Не забуваймо, що допомога фронту продовжується. Пунктом збору продуктів та речей стала Підгайчиківська ЗОШ. У Погорільцях допомогу можна приносити також до школи.

За матеріалами сайту

Підгайчиківської сільської ради

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.