Новини Золочівщини
01:32, 14 листопада 2014
1272
0

Звідки беруться лідери

Звідки беруться лідери
Admin
Фото: НУС

5 листопада у сесійній залі Золочівської районної ради зібрались активні молоді люди  (лідери учнівського та студентського самоврядування) – учасники тренінгу «Школа молодого лідера». Організатором тренінгу виступ відділ молодіжної політики Управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації. Начальник відділу Андрій Ковальський у невимушеній атмосфері формату «показ слайдів-допомога залу» акцентував увагу молоді на таких ключових тезах:

– Що таке лідерство?

– Звідки беруться лідери?

– Якості справжнього лідера

– Інструменти лідера

– Яка різниця між керівником та лідером?

– Стилі лідерства

– Закони лідерства.

На прикладах історичних фактів та постатей із явними задатками лідера як негативного так і позитивного характеру, лектору вдалось розкрити основні якості та інструменти справжнього лідера, показати шлях становлення активної особистості, розкрити основні закони лідерства.

Особлива увага була приділена ролі молодіжних громадських організацій у вихованні та становленні лідерських якостей.

Цей тренінг відбувся за сприяння сектору молоді та спорту Золочівської райдержадміністрації. Організатори заходу мали на меті дати поштовх активній молоді до участі у громадському житті району, показати шлях та можливості для розвитку молодіжного громадського середовища, виявити юнаків та дівчат із задатками лідера та прагненнями до вдосконалення.

На завершення, Андрій Ковальський анонсував проведення 22-23 листопада у місті Львові «Форуму молоді Львівщини».

 

Це проект, який ставить за мету обговорення та опрацювання матеріалів, присвячених ролі молодіжних рухів у становлення Української держави та перспективи участі молоді у державотворчих процесах сьогодення. Детальніше отримати інформацію про Форум та умови участі у ньому можна у секторі молоді та спорту райдержадміністрації (каб. 204, вул. Чорновола,3).    

 Після закінчення тренінгу учасники отримали буклети від Українського католицького університету, у приміщенні якого планується проведення Форуму молоді Львівщини. Університет є «відкритою академічною спільнотою, покликаний виховувати провідників суспільства, професіоналів для служіння Україні в ім‘я слави Божої, спільного блага і людської гідності».

Анна КУСЕНЬ

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.