Новини Золочівщини
22:53, 07 жовтня 2014
1420
0

Вчимося задля перемоги

Вчимося задля перемоги
Admin
Фото: НУС

У зв’язку з вимогами сьогодення до Навчального центру Національної гвардії України на навчання прибули 63 військовослужбовці, з них 27 мобілізованих, у складі 21 екіпажуБТР, БРДМ з усіх куточків України для проведення нічних стрільб.

Особовий склад екіпажів наполегливо вивчав будову військової техніки, навчався водінню в складних умовах по пересіченій місцевості вдень та вночі з використанням приладів нічного бачення, а також виконував вправи навчальних стрільб з озброєння БТР, БРДМ.

Стрільба проводилась по ледь помітних мішенях в умовах повної темряви. Під час проведення нічних стрільб виникало ряд труднощів та особовий склад завдяки своїм знанням їх долав. Всі екіпажі бойових машин удосконалили свої знання та вміння в заряджанні та розряджанні озброєння БТР та БРДМ та відстріляв з кулеметів КПВТ і ПКТ на «добре» та «відмінно».

Такого бойового духу та військової злагодженості ми не зустрічали вже давно. Хлопці показали себе з найкращого боку, і все це завдяки інструкторам з водіння, командирам взводів, рот, командування батальйону та командуванню Навчального центру Національної гвардії України. Особлива подяка підполковнику Віктору Мірчуку – чудовому фахівцю з озброєння та техніки.

 Всі екіпажі, які проходили навчання в Навчальному центрі, готові виконувати поставлені перед ними бойові завдання в зоні проведення АТО.

Старший сержант Іван Музика

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.