ОДПІ
10:36, 26 липня 2018
681
0

Система e-Receipt – новації в реєстрації та обліку реєстраторів розрахункових операцій

Система e-Receipt – новації в реєстрації та обліку реєстраторів розрахункових операцій
Gazeta
Фото: НУС
Буська ОДПІ інформує, що ДФС України розпочата реалізація пілотного проекту щодо застосування новітніх моделей для реєстрації розрахункових операцій ( РРО).  З 19.06.2018 набула чинності постанова КМ України від 13.06.2018 № 472, якою затверджено Порядок реалізації експериментального проекту щодо реєстрації та експлуатації новітніх моделей програмних та/або програмно-технічних комплексів, призначених для РРО.
    Нова інформаційна система реєстрації та обліку РРО – e-Receipt передбачає оnline реєстрацію пристроїв (персональні комп’ютери, планшети, смартфони) без подання до контролюючих органів будь-яких паперових документів та не потребуватиме абонентської плати за користування нею.
    Е-Receipt може бути встановлена та підтримуватиметься будь-яким пристроєм. Ця система передбачає програмне забезпечення для платника (продавця), покупця та ДФС України, а також буде інтегрована з «Електронним кабінетом». З перевагами застосування системи e-Receipt можна ознайомитись  за посиланням   http: //sfs.gov.ua/data/files/226133.pdf.
 
                                                                   Cектор організації роботи Буської ОДПІ
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.