ОДПІ
16:37, 10 жовтня 2016
741
0

На зустрічі з бізнес - спільнотою Золочівщини

На зустрічі з бізнес - спільнотою  Золочівщини
Gazeta
Фото: НУС

В Золочівському відділенні Буської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області відбулась зустріч керівника відділенняРомана Дениса з фізичними особами – підприємцями Золочівщини.

Під час зустрічі розглядались актуальні питання щодо запроваджених змін податкового законодавства. Особливу увагу приділили спрощеній системі оподаткування, акцизному податку в роздрібній торговельній мережі, адмініструванню єдиного соціального внеску.

Проінформовано про затвердження Кабінетом Mіністрів України проекту змін до Податкового кодексу щодо спрощення адміністрування податків. Зокрема, пропонується розширити перелік витрат фізичної особи - підприємця на суму орендної плати за користування земельними ділянками та плати за ліцензії, можливість амортизації основних засобів, які використовуються в діяльності. Також законопроект передбачає введення податкових канікул терміном на 5 років для новоствореного і існуючого малого і середнього бізнесу.

Крім цього, акцентувалася увага представників бізнесу і на необхідності легалізації зайнятості населення та відмови від зарплати "у конвертах”. Роботодавцям нагадали про відповідальність за допуск працівника до роботи без оформлення трудового договору.

Після закінчення заходу податківці відповіли на запитання присутніх та нагадали про можливості використання в роботі різноманітних електронних сервісів, що розміщенні на веб-порталі ДФС України.

Cектор організації роботи Буської ОДПІ

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.