ОДПІ
15:35, 11 липня 2016
533
0

Президентом Внутрішньо-європейської організації податкових адміністрацій (ІОТА) обрано очільника ДФС України

Президентом Внутрішньо-європейської організації податкових  адміністрацій (ІОТА) обрано  очільника  ДФС України
Gazeta
Фото: НУС

Вперше в історії Україна очолить Внутрішньо-європейську організацію податкових адміністрацій (ІОТА). Голову ДФС України Романа Насірова обрано Президентом ІОТА.

На 20-му засіданні Генеральної Асамблеї Організації представники 46 податкових відомств світу підтримали кандидатуру Романа Насірова на посаду Президента ІОТА.

Коментуючи своє обрання на посаду Президента Організації, Роман Насіров наголосив: «Для України – це величезна подія. Ми очолюємо IOTA вперше. Наступного року у нашої країни є можливість отримати всі переваги проведення засідання Генеральної Асамблеї, яке за правилами організації проводиться в державі Президента IOTA. Ми вдячні за цю можливість, за визнання нашого досвіду і професіоналізму».

«Членство в ІОТА надає нам можливість долучатись до процесів обміну інформацією, підвищувати професійний рівень працівників податкової служби шляхом участі у заходах організації та обмінюватися досвідом з іншими країнами», - зазначив Голова ДФС під час виступу на засіданні Генеральної Асамблеї.

Говорячи про пріоритетні завдання роботи Організації на наступний рік, Роман Насіров акцентував увагу на трьох аспектах: удосконаленні контролю за дотриманням податкового законодавства та збиранням податків; розвитку сервісів для платників податків та зниження адміністративного навантаження; зменшенні витрат на податкове адміністрування.

 

 

Cектор організації роботи

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.