ОДПІ
12:38, 24 тра 2016
628
0

Про особливості заповнення та подання звітності щодо реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів

Про особливості заповнення та подання звітності щодо реалізації  алкогольних напоїв та тютюнових виробів
Gazeta
Фото: НУС

 

ДФС України в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (категорія 115.03) роз'яснено окремі особливості заповнення та подання звітності про обсяги виробництва та/або обігу спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Суб'єкти господарювання, які отримали ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями або тютюновими виробами щомісяця до 10 числа (9 число – останній термін подачі) засобами електронного зв'язку у порядку, передбаченому для податкової звітності, подають до органу ДФС за місцем реєстрації такого суб'єкта господарювання звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв та/або тютюнових виробів у роздрібній мережі за встановленою формою.

У разі, якщо закінчення строку подання звітності припадає на вихідний, святковий чи інший неробочий день, останнім днем строку є перший після нього робочий день.

Зауважено, що показники звіту №1-РА «Звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у роздрібній мережі» заповнюються в тис. дал з округленням до шести знаків після коми (наприклад 0,5 л відображається як 0,000050 тис. дал).

Щодо звіту №1-РТ «Звіт про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів у роздрібній мережі», то показники цього звіту відображаються таким чином: 1 сигара відображається як 0,000001 млн штук, одна пачка сигарет з фільтром (20 шт.) – як 0,000020 млн штук, тютюнові вироби, що обліковуються в одиницях маси відображаються в тоннах 1 г = 0,000001 т (з округленням до шести знаків після коми).

Золочівська ОДПІ

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.