ОДПІ
10:05, 29 квітня 2016
566
0

Про актуальні питання оподаткування — на семінарі

Про  актуальні питання оподаткування — на семінарі
Gazeta
Фото: НУС

Працівниками Золочівської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області проведеносемінар з суб`єктами господарювання району щодо порядку заповнення та поданняза І квартал 2016 року,нововведень у податковому законодавстві..

В ході заходу платникам роз`яснено особливості заповнення декларації з рентної плати та екологічного податку. Особливу увагу приділено новій звітності про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів у роздрібній мережі, затвердженій наказом Мінфіну україни від 11.02.2016 №49. Зазначено, що заповнення звітів здійснюється з викоистання кодів продукції, а подання тільки в електронній формі з використанням електронного цифрового підпису.

Суб`єкти господарювання, в свою чергу, окреслили ряд проблемних питань, що виникають при заповненні нових звітів. В результаті зустрічі були напрацьовані спільні пропозиції щодоузгодження спрощеного обліку у платників з новими вимогами щодозапровадження адаптаційного періоду безпритягнення до відповідальностіпродавців алкогольних напоїв та тютюнових виробів в роздрібній мережі, що дасть можливість СГД правильно та бездодаткових витрат забезпечити надання інформації до фіскальної служби.

 

Також платникам нагадали, що 4 травня ц.р. завершується кампанія декларування доходів громадян, отриманих у минулому році та запропонували скористатись правом на податкову знижку.

На завершення семінару присутні отримали відповіді на свої запитання

ГДІ з питань організації роботи
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.