ОДПІ
12:26, 23 вересня 2015
859
0

До уваги платників єдиного податку

До уваги  платників єдиного податку
Gazeta
Фото: НУС

Золочівська ОДПІ нагадує, що з 23 липнядіє Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій».

Законом передбачено обов`язкове застосування РРО платниками єдиного податку ІІ та ІІІ груп (фізичними особами-підприємцями) у разі перевищення протягом року обсягу доходу понад 1 млн. гривень.

Застосування касової техніки розпочинається з першого числа першого місяця кварталу, наступного за виникненням такого перевищення, та продовжується у всіх наступних податкових періодах протягом дії свідоцтва платника єдиного податку.

Звертаємо увагу, що платникам єдиного податку ІІІ групи необхідно врахувати відповідні зміни, оскільки при перевищенні доходу потрібно застосовувати РРОвже з 1 жовтня 2015 року, або перейти на використання виключно безготівкових розрахунків.

При цьому, для платників єдиного податку ІІ групи у разі перевищення обсягу доходу 1 млн. грн. у 2015 році (незалежно від місяця, у якому відбулося таке перевищення) обов’язковий термін застосування РРО при провадженні своєї господарської діяльності наступає з 01.01.2016 року.

 

ГДІ з питань комунікацій

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.