ОДПІ
12:38, 07 вересня 2015
796
0

Приєднуйтесь до електронного звітування

Приєднуйтесь до електронного звітування
Gazeta
Фото: НУС

Золочівська ОДПІ нагадує платникам про можливість відзвітувати до органів державної фіскальної служби в електронному вигляді.

Серед основних переваг подання звітності в електронному вигляді варто виділити економію робочого часу, оперативне відстеження змін до форм звітності, уникнення черг при поданні звітності тощо.

 

Необхідними умовами для платника податків, який виявив бажання подавати податкову звітність в електронному вигляді, є наявність:

 

– комп’ютера з операційною системою Windows із доступом до мережі Інтернет;

– спеціалізованого програмного забезпечення для формування, підписання та подання податкової звітності до органів ДФС;

– чинних посилених сертифікатів ключів електронного цифрового підпису посадових осіб, які підписують звітність, що слугує аналогом власноручного підпису в електронному вигляді, який забезпечує цілісність документів, конфіденційність, достовірність даних та ідентифікацію особи, яка відправила документ.

 

Щоб розпочати подання податкової звітності в електронній формі платнику податків необхідно укласти договір «Про визнання електронних документів» з територіальними органами фіскальної служби.

Інформацію про безкоштовне програмне забезпечення, яке можна використовувати при формуванні та підписанні звітності та з повним переліком необхідних реєстраційних документів (зразками їх заповнення) для кожної категорії платників податків та іншою корисною інформацією можна ознайомитися на офіційному сайті АЦСК ІДД ДФС України http://acskidd.gov.ua.

 

ГДІ з питань комунікацій

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.