ОДПІ
11:10, 15 квітня 2015
933
0

1ДФ за новою формою

1ДФ  за новою формою
Gazeta
Фото: НУС

Золочівська ОДПІ нагадує, щоза 1 квартал 2015 року потрібно подати нову форму Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку ( № 1ДФ), затвердженунаказом Міністерства фінансів України від 13.01.2015р. № 4.

Розрахунок складається з двох розділів:

у розділі І - податкові агенти відображають, як і раніше, суми нарахованих (виплачених) доходів та суми нарахованого (перерахованого) податку на доходи фізичних осіб;

у розділі II - податкові агенти зазначають загальну суму доходів у вигляді процентів, виграшів (призів) у лотерею, загальну суму нарахованого податку на доходи фізичних осіб, а також інформацію про військовий збір.

У рядку "Військовий збір" відображається загальна сума нарахованого доходу, загальна сума виплаченого доходу, загальна сума нарахованого військового збору та загальна сума перерахованого до бюджету військового збору у грошовій формі, вираженій у національній валюті (у гривнях з копійками). Відомості про фізичну особу - платника податку, якій нараховані доходи, з яких утримується військовий збір, не зазначаються.

Останній термін подання розрахунку- 12 травня 2015 року.

 

ГДІ з питань комунікацій
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.